Verzorging

Zonnig weer in aantocht= sunblocker smeren!

3 mei 2018

Ambre Solaire SunblockerYes, het zonnetje komt er weer aan! Vandaag nog een beetje voorzichtig, maar dit weekend weer volop! Met de zomer in aantocht (en de toch een beetje mishandeling van mijn arme huid met de GlamGlow van gisteren) is het weer smeren geblazen. En dus ruil ik mijn dagcreme in voor een sunblocker. Deze factor 30 van Ambre Solaire is mijn favoriet. 

Op de verpakking van de Supermud van gisteren stond, naast de waarschuwing over de gevoelige huid, nog een tweede waarschuwing. Smeer je goed in als je de zon ingaat, zeker als je net dit product hebt gebruikt! Aangezien de eerste waarschuwing echt geen grapje was (zie mijn review van de Supermud Clearing Treatment) neem ik deze ter harte, ook als de zon nog niet zo hard schijnt maar ik wel naar buiten wil.

Deze Ambre Solaire van Garnier is nog altijd mijn favoriet. Vreemd genoeg heeft mijn lastige huid hier geen problemen mee, hij smeert lekker weg en dit reisformaatje past gemakkelijk in de tas. En met een factor 30 op mijn snuit kan ik met een gerust hart de zon in.

Zoals de verpakking belooft voelt hij niet vet aan. Hij trekt snel in en smeert gemakkelijk. Dat er tot 24 uur hydratatie gegeven wordt geloof ik dan ook direct. Maar dat betekent niet dat hij ook 24 uur beschermt! En ondanks de aangeprezen waterresistentie op de voorkant van de tube krijg je op de achterkant wel het advies om regelmatig te blijven smeren als je de zon in gaat.

Met dat laatste ben ik het helemaal eens. Mijn lichte huid verbrand snel en dus is het ook voor mij smeren geblazen als de zon zich laat zien. Bij deze sunblocker in ieder geval geen probleem om elk uur even opnieuw te smeren. Fijn product, ik blijf ‘m kopen!

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: