Verzorging

Update: Creme Fraiche de Beauté van Nuxe

11 juni 2018

Ik heb al eerder een review geschreven over de Creme Fraiche de Beauté van Nuxe, maar kom er graag nog even op terug. Niet omdat ‘ie toch niet zo goed is… integendeel zelfs! Nu, na een week of twee smeren zal ik hem gaan missen als ‘ie op is! Wat een fijne moisturizer, zelfs voor mijn droge huid. 

Het product dat in de Look Fantastic Box zat was eigenlijk bedoeld voor de normale huid, maar zelfs op mijn droge / combinatiehuid doet hij het erg goed! De droge plekjes rond mijn neus zijn helemaal weg. Alleen als het erg warm is wil mijn huid nog wel wat glimmen, maar dat kan ik deze moisturizer niet kwalijk nemen.

Ik heb het gevoel dat deze dagcreme echt mijn huid heeft verbeterd. Het voelt zachter en prettiger aan, niet meer trekkerig of droog, geen jeuk of pukkeltjes en hij ruikt nog altijd zalig.

Kort maar krachtig: een aanrader dus!

1 Comment

  • Reply Mijn nieuwe reinigingsroutine: wat is er veranderd? - Huid en Haar 27 november 2018 at 1:20 pm

    […] duurder. De dagcreme van The Body Shop kostte (uit mijn hoofd) ongeveer 17 euro per potje. Voor de tube Nuxe die nu in mijn badkamer staat betaalde ik ongeveer 16 euro. Daarbij komen er nog steeds elke maand […]

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: