Verzorging

Review: Rituals Make-up remover

20 juni 2018

Rituals Make-up RemoverDeze remover gebruik ik eigenlijk al een hele tijd. Tenminste, ik denk dat het deze remover is…? Hij ziet er ietsje anders uit. Mijn vorige flesje was roze. Deze is helemaal helder. De twee componenten zijn nog wel aanwezig. Eens kijken of er verschil is…?

Verschil is er inderdaad. Ik bedoel meer verschil dan alleen de kleur. De twee componenten moet je door elkaar schudden voor gebruik, dat is nog steeds hetzelfde. Wat ik wel merk is dat deze nieuwe verpakking ook een nieuw (of in ieder geval vernieuwd) product bevat.

Ik gebruik mijn make-up remover zoals de meeste mensen (denk ik): door een beetje op een wettenschijfje te doen en daarmee de make-up te verwijderen. Mijn oude make-up remover deed dat prima, maar liet wel een wat vettig laagje achter. Prima als je daarna gaat slapen, maar wat minder prima als je daarna je party make-up wilt opdoen of alleen een klein beetje wilde weghalen dat niet goed zat.

Deze nieuwe heeft daar helemaal geen last van. Wel een gehydrateerd huid, geen vettig laagje. Fijn! Verder doet het wat het moet doen: het haalt je make-up gemakkelijk weg zonder de huid te beschadigen. Vooral rond de ogen (ik draag graag en dagelijks mascara) is dat een groot goed – ik heb ook wel removers gehad die dat niet deden of zelfs gewoon met water en zeep geprobeerd. En dat zorgde ervoor dat ik rond en vooral onder de ogen af en toe flink moest poetsen om alles weg te krijgen, met als gevolg wat ruwe en schrale plekjes onder mijn ogen. Daar heb ik met deze remover zeker geen last van.

Kortom, weer een fijn product van Rituals – met de nodige verbeteringen ten opzichte van de vorige. Top gedaan!

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: