Verzorging

Review: Reflection Bain Chromatique Shampoo van Kerastase

20 augustus 2018
Kerastase Shampoo

Kerastase ShampooDe shampoo van Kerastase ken ik eigenlijk alleen maar van de kapper. Leuk om in de Look Fantastic Box van juli een mooie travel size van deze salonshampoo te krijgen! De verpakking die ik kreeg is voor gekleurd haar. 

Nu is mijn haar niet echt gekleurd – wel een beetje geblondeerd aan de onderkant, maar dat is niet echt verf. Toch heb ik ‘m uitgeprobeerd. Ik was gewoon nieuwsgierig! Maar of hij dus echt iets extra doet voor gekleurd haar kan ik je niet vertellen.

 

Het merk

Kerastase is een Frans merk dat alles over heeft voor prachtige lokken. Het is inderdaad een salonmerk, en eentje die graag samenwerkt met kappers om haarverzorging op maat te maken voor elk type haar en elk type vrouw. Daarnaast zijn er natuurlijk bij elke kapper producten die je mee naar huis kunt nemen voor de optimale verzorging.

 

Het product

De shampoo die ik kreeg ruikt ook echt naar zo’n shampoo die de kapper gebruikt om je haar te wassen. Een beetje moeilijk te omschrijven, maar toch zo’n typische haarsalon-geur. Ik vind ‘m erg lekker en geeft ook meteen een soort luxe-gevoel.

 

Het gebruik

Natuurlijk had ik wel hoge verwachtingen van een mooi salonproduct! Dus bij de eerstvolgende lege shampoofles ging deze mee de douche in. Ik moet zeggen dat de was-ervaring een beetje tegenviel. Misschien heb ik niet genoeg shampoo gebruikt? Was mijn haar net iets te vet? Wat het ook was, de shampoo schuimde niet zoals ik had verwacht, wat het wat lastiger maakt om hem goed over je haar te verdelen. Uiteindelijk heb ik twee hoeveelheden shampoo gebruikt – een keer voor bovenop mijn hoofd, en nog een keer voor de lengte van mijn haar. Het resultaat was overigens wel prima: mijn haar was daarna mooi schoon en glanzend.

 

Dit vind ik ervan

De shampoo van Kerastase is echt een luxeproduct. Zeker omdat een goedkopere shampoo ook goed schoon kan wassen. Wat deze shampoo fijn maakt is voor mij met name de geur: heerlijk om je te voelen alsof je net bij de kapper vandaan komt!

Het kan zijn dat hij voor echt gekleurd haar nog iets meer doet, maar aangezien mijn haar gebleekt is en niet geverfd, kan ik hier helaas niet zo veel over vertellen.

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: