Verzorging

Review: Orange Juice Foot Cream van Naobay

17 augustus 2018
Review: Orange Juice Foot Cream van Naobay

Orange Juice Foot Cream van Naobay
In de Goodiebox van vorige maand vond ik een product dat ik zelf niet zo snel zou kopen: een foot cream. Creme voor je voeten? Echt? Ik had er wel eens van gehoord, maar vond het eigenlijk een beetje onzin. Je kunt toch ook een gewone creme gebruiken?

Natuurlijk was ik toch weer nieuwsgierig en hee, dit is nu juist de reden dat ik die verrassingsboxen heb! Zo kan ik weer nieuwe dingen uitproberen. Ook deze heb ik dus alweer een tijdje in gebruik.

 

Het merk

Zelf was ik nog niet bekend met Naobay, maar ze schijnen wel vaker in beautyboxen te zitten. Misschien een nieuw merk dat werkt aan de naamsbekendheid? Mijn zoektocht leidt naar de website van Naobay, waar ik leer dat hier een Spaans ondernemersduo achter zit. In het enigszins gebroken Engels op de website lees ik dat Naobay staat voor “Natural And Organic, Beauty And You”. Leuk gevonden. Het is dus een merk dat veel gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten en een product maakt dat organic, vegan friendly en dierproefvrij is. Een mooi streven!

 

Het product

Ook de verpakking is mooi en oogt ‘natuurlijk’. De tube is voorzien van een mooie houten dop, die er helaas bij mij al snel af valt. Er zit een gewoon plastic schroefdopje onder, even vastlijmen dus. De creme zou gemaakt zijn op basis van sinaasappels, maar de geur is veel frisser, een beetje eucalyptus-achtig. Volgens de verpakking is dit tee trea. Het ruikt in ieder geval heerlijk en mijn warme voeten kunnen altijd wel wat verfrissing gebruiken.

 

Het gebruik

In de zomer loop ik graag en vaak op blote voeten. Die van mij zijn dus ’s avonds echt supersmerig! Na een uitgebreide wasbeurt, inclusief schrobben met een puimsteentje, zien ze er weer toonbaar uit en durf ik ze in te smeren met deze foot cream. Hij ruikt nog steeds erg lekker en laat zich gemakkelijk smeren. Wel moet ik wat acrobatische toeren uithalen om mijn hele voet ingesmeerd te krijgen: alle zijkantjes en vooral de achterkant. Mijn hiel is vaak wel droog. Maar eerlijk is eerlijk: hij smeert erg fijn en trekt snel in. Je hoeft dus niet lang met je voeten van de vloer te blijven.

 

Dit vind ik ervan

Een foot cream is niet iets wat ik zelf snel zal kopen, maar ik moet zeggen dat het wel heel erg fijn is om te gebruiken! Het zorgt voor een klein me-momentje dat niet langer dan 5 minuten hoeft te duren, en toch was ik na de eerste keer wassen en smeren zo ontspannen dat ik bijna direct in slaap viel! Toch bijzonder wat een klein beetje extra aandacht kan doen. Ik vind ‘m heerlijk om te gebruiken na een lange dag op blote voeten, of na een flinke wandeling, of als ik gewoon even een klein ontspanningsmomentje nodig heb.

3 Comments

 • Reply Unboxing: De frisse Goodiebox van januari - Huid en Haar 20 januari 2019 at 6:00 am

  […] geleden. Van Naobay hoor je dat ze wel vaker in beautyboxen zitten en ik ken het merk al van de voetencreme die ik in een eerdere Goodiebox kreeg. Die was erg fijn, dus ik ben […]

 • Reply Unboxing: de Lente-achtige Goodiebox van maart - Huid en Haar 24 maart 2019 at 6:46 am

  […] Yes, altijd fijn om te krijgen! Tot nu toe vind ik de producten van Naobay (ik kreeg al eerder de voetencreme en een cleanser van dit merk) erg fijn, dus deze ga ik zeker […]

 • Reply Unboxing: de Goodiebox van januari - Huid en Haar 21 januari 2020 at 9:33 pm

  […] matterende dagcreme van Naobay. Dit merk komt vaker voor in beautyboxen en ik heb er inmiddels al verschillende producten van getest. En eerlijk is eerlijk: het zijn fijne spulletjes van Naobay. Deze creme ruikt in ieder […]

 • Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: