Verzorging

Review: Face Mask Bluepaint van Comme Deux

1 augustus 2018

Comme Deux Face Mask BluepaintIn mijn allereerste Goodiebox zat deze Face Mask Bluepaint van Comme Deux. Nouja, niet precies deze. De goede versie werd nagestuurd nadat bekend werd dat in de Goodiebox een verkeerde versie was meegestuurd. Netjes opgelost! Ik ben benieuwd naar deze vernieuwde versie. 

Overigens is het type masker dat in de Goodiebox zat afhankelijk van wat je invult op je beautyprofiel. Mensen met een normale of gevoelige huid hebben waarschijnlijk een van de andere varianten ontvangen. De verpakking zelf ziet er netjes uit. Hier geen pakjes of zakjes, maar een grote tube waar je zeker een aantal keren mee kunt doen. Fijn om eens een fullsize te krijgen!

 

 Het merk

Comme Deux klinkt Frans, maar is eigenlijk Deens. Dat zal niet verbazen aangezien de Goodiebox uit Denemarken is overgekomen naar Nederland. Het is een vrij nieuw merk dat de kennis van experts combineert met de wensen van mensen zoals jij en ik. Zo ontstaat een product dat niet alleen gemakkelijk in gebruik is, maar ook een mooi resultaat geeft. Althans, dat is wat ze over zichzelf zeggen op hun eigen website.

 

Het product

De Face Mask Bluepaint is gemaakt voor de vette of gecombineerde huid. Het moet zorgen voor een mooie, matte huid en kleiner uitziende poriën. Dat zou fijn zijn, want ik heb van beide wel wat last! De tube komt in een mooi doosje en is dichtgemaakt met een metalen afdeklaagje. Met het puntje van de dop prik je hem open.

Als je dat doet ontdek je ook meteen waarom het Face Mask Bluepaint heet: het spulletje dat eruit komt heeft een lievige, babyblauwe kleur. De geur is wel een beetje chemisch, maar gelukkig niet al te sterk.

 

Het gebruik

De gebruiksaanwijzing is eenvoudig: dik insmeren, een kwartier in laten trekken en afspoelen. Voor dat laatste raadt de verpakking een washandje met warm water aan. Er zit genoeg in de tube om een keer of vijf te gebruiken, en dus breng ik een royale laag aan, waardoor ik er wel uitzie als een soort smurf die in de bleek is gevallen. Niet te lang in de spiegel kijken dus, maar lekker een kwartiertje ontspannen.

Het masker wordt niet hard en trekt een beetje in de huid. Na een kwartier is die laag dus al wat minder dik geworden en laat zich er gemakkelijk af wassen. Na het afdrogen voelt mijn huid wel een beetje droog aan, vooral de plekjes die van zichzelf niet zo vet zijn. Ik heb ze dus maar extra ingesmeerd zodat het niet trekkerig aan gaat voelen. Verder voelt mijn huid wel lekker schoon, glad en fris.

 

Dit vind ik ervan

Alles bij elkaar is de Face Mask Bluepaint een okee product. Het doet wat het belooft en maakt de huid goed schoon. Wel denk ik dat het meer geschikt is voor mensen met een echt vettige huid in plaats van gecombineerd. Voor mij voelde mijn huid op bepaalde plekken wel flink droog aan. Dat valt wel op te lossen met wat extra moisturizer, maar voorkomen is beter dan genezen. Wel voelt mijn huid echt schoon en glad. En dat kleurtje is natuurlijk hilarisch.

SaveSave

SaveSave

1 Comment

  • Reply Mini-unboxing: Comme Deux beautykit - Huid en Haar 1 maart 2019 at 6:18 am

    […] Pinkpaint – Dit masker zat in de blauwe variant in een van mijn Goodieboxen. De roze variant is voor de normale tot droge huid en zou je huid echt […]

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: