Verzorging

Review: Face Cleanser van First Aid Beauty

22 september 2018
First Aid Beauty Cleanser Banner

Het is alweer een tijdje geleden, maar deze Face Cleanser van First Aid Beauty vond ik in de Look Fantastic Box van juli. Hij ruikt naar niks, maar maakt wel heerlijk schoon!

Het merk

Over First Aid Beauty heb ik al vaker lovende recensies gelezen, maar dit is het eerste product van dit merk dat ik zelf uitprobeer. De website doet heel vrolijk aan en is helemaal in dezelfde retro-stijl als de verpakking van de Face Cleanser. 

First Aid Beauty is ontstaan vanuit het verzorgen van de gevoelige huid – en dat kan nog wel eens lastig zijn met al die lange, ingewikkelde ingredientenlijsten op je beautyproducten. De oprichter van dit merk wilde dan ook een merk neerzetten dat je gerust op je gevoelige huid kunt loslaten. Zonder irritaties of reacties, maar met een geweldig resultaat. 

Het product

Ik vind de verpakking van deze Face Cleanser al helemaal leuk. Ik houd van dit soort retro uitstraling! Staat gezellig in de badkamer. 

Als je de tube openmaakt ruik je….helemaal niets! Er zit geen geurtje aan deze cleanser. Zelfs geen chemisch geurtje. Hij ruikt gewoon niet. Dat kom je niet vaak tegen, een verzorgingsproduct dat echt helemaal naar niets ruikt. Bijzonder.

Het gebruik

Het spulletje zelf lijkt meer op een creme dan op een cleanser als je in de tube knijpt. Maar dat gaat snel over als je het op je vochtige huid gebruikt. Het schuimt mooi (kan ik tenminste zien waar ik ben gebleven) en geeft een lekker fris gevoel. Verder heb ik geen last van een droge of trekkerige huid na het schoonmaken en dat voelt wel zo prettig! 

Dit vind ik ervan

Ik ben erg blij met deze fijne Face Cleanser van First Aid Beauty! Hij ziet er een beetje raar uit en ruiken doet hij ook niet, maar hij zorgt wel voor een prettig frisse en schone huid zonder verdere bijwerkingen. Deze ga ik zeker nog een keer bestellen! 

1 Comment

  • Reply Twee snelle routines voor dagelijks reinigen - Huid en Haar 25 oktober 2018 at 6:16 am

    […] ReinigenDaarna komt de gebruikelijke cleanser om de huid echt schoon te maken. Ik gebruik deze van First Aid Beauty. Ontdekt in de Look Fantastic Box en zoooo fijn! Voor de allerlaatste restjes gebruik ik een toner […]

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: