Verzorging

Review: Cuticle Oil van Seacret

19 oktober 2018
Seacret Cuticle Oil
Seacret Cuticle Oil

Een van de dingen waar ik nog niet veel mee heb gedaan (voordat ik begon met bloggen tenminste) is nagelverzorging. Ik was dan ook heel blij met de Cuticle Oil van Seacret die deze maand in de Goodiebox zat!

Zoals jullie misschien al in mijn fotolog hebben gelezen, heb ik deze op een zaterdag op mijn gemak zitten testen. Nou, het eerste resultaat mocht er zijn! 

Het merk

Op het flesje van Seacret staat ‘Made in Israel’ en daar ligt ook meteen het geheim van dit merk: de Dode Zee. Over de Dode Zee zijn al veel goede dingen bekend. Een daarvan is dat het zeewater vol zit met allerlei mineralen alleen daar te vinden zijn, en die goed zijn voor de huid. Daarom gaan er ook zoveel mensen in zwemmen. 

Seacret verwerkt deze unieke mineralen in hun producten. Die worden gecombineerd met moderne technieken om alles zo puur mogelijk te houden. Volgens de website is het enige dat wellicht beter werkt, een tripje naar de Dode Zee. 

Het product

Het flesje Cuticle Oil van Seacret doet meteen aan de zee denken. Wel van plastic, maar mooi druppelvormig en blauw. Hij misstaat zeker niet tussen je beautyspulletjes! 

Als je het flesje openmaakt (ik ben wel even bezig geweest om dat zegeltje van de dop af te peuteren… dat vond ik dan weer minder mooi) heeft het flesje een klein tuitje waarmee je de cuticle oil heel precies kunt aanbrengen rond je nagels. Er zit verder geen geur aan dit product.

Het gebruik

Dankzij het kleine tuitje is dit flesje heel prettig in gebruik en wordt het gebruiken van de olie geen glibberige kliederboel. En even inwrijven geeft op mijn handen in ieder geval een groot verschil! 

Mijn handen zijn vaak wat droog na het douchen en zeker nu het weer wat kouder wordt buiten voelen ze ook wat droog aan. Dat zie je rond mijn nagels aan de doffe huid en de losse velletjes. Niet echt aantrekkelijk nu ik er zo over nadenk…

Met een klein drupje olie is het al gebeurd. De velletjes zijn verleden tijd en mijn huid ziet er een stuk beter uit! Verder trekt de olie snel in en laat geen vettig laagje achter.

Dit vind ik ervan

Deze Cuticle Oil van Seacret kan nog wel eens net zo verslavend worden als lipbalsem! Hij is gemakkelijke te gebruiken, het kost niet veel tijd en voelt niet vettig aan. Het is de eerste cuticle oil die ik probeer, dus de kwaliteit kan ik niet vergelijken met andere producten of merken, maar ik ben verkocht!

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: