Verzorging

Review: Cleansing Volumising Paste van Christophe Robin

24 juni 2018

Christophe Robin VolumeIk dacht eerst dat het een huidverzorgingsproduct was, maar nee: dit is voor meer volume in je haar. En wauw, wat ben ik onder de indruk van dit spulletje! Echt super!

Misschien ligt het ook aan mijn haar: ik heb van dat echte Hollandse haar: blond, lang en niet al te dik of volumineus. Als ik het net heb gewassen is het mooi, maar op dag 2 wordt het al slapper, zeker als ik het los draag. Op dag 3 is het al niet meer te doen en wordt het een paardenstaart vanwege vettigheid aan de bovenkant.

Dit spulletje van Christophe Robin is een klein wonder in een potje: mijn haar voelt dikker, heeft meer volume en kan langer zonder staart. Okee, ik was wel een beetje sceptisch. Een klein potje dat ook weer volume voor je haar beloofd. Na een heleboel volumeshampoos die dat allemaal beloofden maar niet echt waar maakten was ik niet zo erg onder de indruk. Maar hee, als het in je Look Fantastic Box zit kun je het net zo goed uitproberen. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb!

De inhoud van het potje ziet er ook niet zo hoopvol uit: een bruinige smurrie met een apart geurtje. Dat geurtje komt van de rasulklei af, die gemengd is met een rozengeur. En ik maar denken dat rasulklei voor je huid was. Dit spulletje doe je na het wassen in je haar en gebruik je alleen op de hoofdhuid, dus op de haarwortels en niet op de lengte van je haar.

En daar kom ik bij het eerste fijne ding van dit product: je hebt er maar heeeeeelll weinig van nodig! Ik pakte een beetje ter grootte van ongeveer een doperwt en dat schuimde zo hard dat ik daar mijn hoofdhuid een flinke massage mee heb kunnen geven. Nog een klein beetje ter grootte van een halve doperwt erbij voor de hoofdhuid aan de achterkant en in mijn nek en klaar was het. Dit potje gaat dus heel lang mee!

En nu het allermooiste: het werkt! Ik laat mijn haar eerst drogen voor ik het uitborstel (liever niet met de föhn, daar wordt je haar nogal droog en breekbaar van) en wauw. Het voelde gewoon dikker en steviger! En die stevigheid aan de wortels zorgt er dan weer voor dat de rest van je haar mooier valt. Ik ben fan van dit spulletje en dikke kans dat ik deze nog eens nabestel als ‘ie op is. Top!!

1 Comment

  • Reply Drie maanden later: mijn favoriete producten tot nu toe - Huid en Haar 8 juli 2018 at 11:35 am

    […] Cleansing Volumising Paste van Christophe Robin Volgens mij heb ik in mijn review al flink gejubeld over dit product, maar ik doe het gewoon nog […]

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: