Verzorging

Review: Bath and Shower Gel van Molton Brown

13 september 2018
Molton Brown Banner

Shower Gel van Molton BrownIn de Look Fantastic box van vorige maand zat deze travel size Shower Gel van Molton Brown. Eerst vond ik het een beetje vreemd, een doucheproduct in mijn beautybox. Maar na een paar weken heerlijk luxueus douchen ga ik deze geur toch echt missen. 

Ik moest het merk even opzoeken op de website van Look Fantastic – deze Shower Gel van Molton Brown is nog best prijzig (voor 300 ml betaal je 23,45 EUR)! Mijn kleine travel size van 100 ml is dus bijna 8 Euro waard. Ter vergelijking: daar heb je dus ook een heerlijke fullsize fles Shower Foam van Rituals voor.

 

Het merk

Helaas werkt op de website de ‘about us’ pagina niet… maar ik kwam wel een beetje historie tegen. Molton Brown is begonnen als een klein merk van een salon op… South Molton Street, Londen. Daar werden de eerste producten met natuurlijke ingrediënten gemaakt en met de hand in flessen gegoten. Al snel werd de handzeep van Molton razend populair vanwege de heerlijke geur. Een merk was geboren: steeds meer mensen wisten de salon en het merk te vinden, van artiesten tot beroemdheden. En zo veroverde Molton met die fantastische geuren langzaam de wereld.

 

Het product

Zoals je al op de foto kunt zien is het flesje al heel mooi. De Shower Gel heeft van zichzelf al een mooie kleur die ik graag mee de douche in neem. Look Fantastic heeft vier verschillende geuren in de boxen gepakt, het was dus een verrassing welke geur ik in mijn box zou vinden. Het werd deze mooie paarse Ylang Ylang.

En inderdaad, als je het flesje openmaakt komt een geweldige geur je tegemoet. Heerlijk! Ylang Ylang is een vrij zoete geur, maar niet overweldigend. Ik ken hem van vroeger, toen deze geur een van mijn favoriete etherische olien was en ik deze vaak in mijn kamer brandde voor die fijne, relaxte geur.

 

Het gebruik

De Shower Gel van Molton Brown gebruik je eigenlijk net als elke andere Shower Gel: een beetje op een washandje, een spons of gewoon op je handen en insmeren maar. Hij schuimt prima en dat maakt dat je je er prima mee in kunt zepen. Daarnaast heb je dan die heerlijk geur overal om je heen. Even diep inademen… en genieten.

 

Dit vind ik ervan

Het is jammer dat er een stevig prijskaartje aan deze Shower Gel van Molton Brown hangt, want ik zou hem zo nog een keertje kopen! De geur is zalig en geeft mij een heel ontspannen gevoel. Echt even een luxe momentje voor jezelf. Aanrader!

2 Comments

 • Reply Vijf beautycadeaus voor haar onder €15 - Huid en Haar 16 november 2018 at 6:50 am

  […] houdt er nu niet van lekkere geurtjes – en de Body Wash van Molton Brown ruikt echt hemels! Ik vond er voor het eerst een in mijn Look Fantastic Box en sindsdien ben ik […]

 • Reply Vijf beautycadeaus voor hem onder €15 - Huid en Haar 28 november 2018 at 7:15 am

  […] als bij de dames is Molton Brown toch een merk waar je altijd naar kunt grijpen. Ook voor de heren heeft dit merk geweldige geuren, […]

 • Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: