Verzorging

Opgemaakt in September

4 oktober 2018
Opgemaakt September - Alles

Omdat ik vaak kleine verpakkingen gebruik gaat er best veel op in een maand. Leuk om een keertje terug te kijken naar al die producten en nog even een achterafje te doen met wat de ervaringen zijn? Deze dingen heb ik opgemaakt in september. 

Body Care
Opgemaakt September - Body Care

Aan lichaamsverzorging gaan altijd de nodige producten op, ook als ze niet uit een beautybox komen. Zo maakte ik deze maand de Ritual of Sakura Shower Foam van Rituals op. Ook de Ritual of Dao bodycream is helaas alweer op. Wat een fijne producten met een heerlijke geur! De Sakura is een zacht, bloemig geurtje, beetje zoetig maar niet opdringerig. En de Dao is een wat stevigere geur, kruidiger en sterker. Ik durf hem unisex te noemen want mijn lief vindt hem ook aangenaam!

Met de mooie nazomer heb ok ook de aftersun van Filorga helemaal op weten te krijgen. Een hele fijne aftersun, lichte creme die snel intrekt en een verkoelend effect heeft. Ik vond hem ideaal voor op mijn schouders na een zonnige dag.

Tenslotte is ook de Shower Gel van Molton Brown opgegaan. Zo jammer, ik vond hem zalig! Heerlijke zoete geur die ook na het douchen nog even blijft hangen. Als ik een keer retail therapy nodig heb is dit zeker een mooie verwen-aankoop. 

Cleansers
Opgemaakt September - Cleansers

Deze maand zijn er twee reisverpakkingen met cleanser opgegaan. Daarnaast, niet op de foto maar ook op, nog een proefzakje van Squalan. Alle drie erg fijn maar de cleanser van First Aid Beauty blijft mijn favoriet. De cleanser van Squalan voelt superfris aan, maar schuimt nauwelijks en dus is het lastig te zien waar je al wel en niet hebt gepoetst. De Facial Wash van Elemis heeft eigenlijk hetzelfde. De geur is heerlijk kruidig, maar ook deze schuimt niet heel erg. 

De cleanser van First Aid Beauty is ook geen harde schuimer, maar wel meer dan de andere twee. Er zit geen geurtje aan en mijn huid voelt heerlijk schoon aan. Deze heeft een plekje in mijn top 5 veroverd! 

Gezichtsverzorging
Opgemaakt September - Skincare

Ook hier heb ik drie verpakkingen opgemaakt in september. Plus nog drie proefzakjes van Squalan die niet op de foto staan. Doordat deze moisturizers uit olie bestonden werd de boel een beetje plakkerig en heb ik ze niet bewaard. 

De moisturizers van Squalan zijn overigens wel erg prettig! Mijn huid werd er supergehydrateerd van en dat is wel een voordeel nu de kou weer in de lucht zit. Dat geldt trouwens ook voor de moisturizer van Caudalie en de SOS Mask. Die laatste is eigenlijk meer een masker, maar doet het ook prima als rijke creme als je wat minder gebruikt. 

De olie van Dr. Botanicals heb ik op alle mogelijke manieren geprobeerd, maar kon ik voor mijn huid niet goed mee overweg. Helaas, deze is dus niet echt opgemaakt, maar doe ik toch weg.

Haarverzorging en gezichtsmaskers
Opgemaakt September - Haar en Maskers

Voor mijn haar en gezicht zijn er twee maskers opgemaakt in september: de Ultramoor Mud Mask van Omorovicza (review komt eraan!) en de Filler Mask van Inca Oil. Twee superfijne maskers die mijn huid en haar een flinke boost hebben gegeven. 

Daarnaast is er een reisverpakking van Kerastase opgegaan. Tja, hier heb ik eigenlijk niet veel over te melden… hij is voor gekleurd haar, wat ik eigenlijk niet heb, maar als gewone shampoo was hij ook prima. 

Parfums
Opgemaakt September - Parfum

Degenen die mij volgen op Instagram hebben het al gezien, maar mijn parfummetje van Rituals ging op deze maand. Zo jammer want het is echt een heerlijk fris geurtje, heel geschikt voor overdag. Ik kreeg hem in een cadeauverpakking van twee geurtjes bij een andere Rituals-aankoop. Het andere geurtje is inmiddels ook bijna op en iets bloemiger, kruidiger en zwaarder dan deze. Die draag ik liever ’s avonds naar een feestje.

Daarnaast had ik nog een tester van DownTown van Calvin Klein liggen en ook die is op. Dit is een wat bloemiger geurtje, dus wat zoeter en wat meer aanwezig. Niet helemaal mijn ding, maar daar zijn testers voor. 

Jeetje, ik heb eigenlijk best veel opgemaakt in september! Gelukkig ook dingen waarover ik geen review heb gemaakt, dan is het in ieder geval niet helemaal een herhaling van zetten. Alles bij elkaar veel mooie producten, oude favorieten en ook nieuwe dingen die ik graag nog een keertje terugzie in mijn badkamer. 

Wat was jouw favoriet van deze maand? 

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: