Shopping & Sales

Een goede start van 2019: de Happiness Planner

24 november 2018

Al een tijdje loop ik te worstelen om alles in balans te houden. Ik werk voor mijn eigen werkgever, maar wordt ook ‘uitgeleend’ als interim professional, ben verantwoordelijk voor het huishouden, probeer mijn blog zo goed als het gaat bij te houden en dan wil ik graag ook nog tijd voor hobby’s, ontspanning en vrienden en familie. De Happiness Planner gaat mij hierbij helpen! 

Vier agenda’s

Happiness Planner - Boxed

Met elke functie die ik heb komt ook een eigen agenda. Ik heb een persoonlijke agenda waar mijn blogdingen, persoonlijke afspraken en huishoudelijke zaken die ik niet wil vergeten in staan. Ik heb er eentje van mijn werkgever, met alle werkafspraken die ik daar maak. Ik heb er eentje van mijn opdrachtgever, met alle werkafspraken die ik daar dan weer maak. En dan is er nog een gezamenlijke agenda van mij en mijn lief, met alle dingen waar we alletwee bij willen zijn. 

Nu kun je dat natuurlijk allemaal in de computer gooien, maar zo gemakkelijk is dat niet voor deze digibeet. Twee Exchange-agenda’s tegelijk vindt mijn Apple niet leuk, met Yahoo heb ik ruzie en mijn Gmail mekkert omdat ik hem niet via de officiële Gmail-app gebruik. Jakkes! 

Terug naar papier

Naast die agenda’s heb ik dan ook nog allerlei briefjes met klusjes en dingen die ik graag wil doen. Een lijstje voor mijn blog, een lijstje voor de werkgever, een lijstje voor de opdrachtgever, een lijstje met huishoudelijke klusjes… 

Okee, vergeet al dat stroomlijnen en cybergedoe. Geef me gewoon een groot boek waar ALLES in staat. Iets dat het ook doet als ik geen bereik heb of als de stroom uitvalt. En ook graag iets waar ik mijn dromen en doelen in kwijt kan, want daar heb ik er ook een heleboel van, voor alle uithoeken van mijn leven. Kan dat?!

De Happiness Planner

Na lang zoeken en overwegen is dit hem geworden: de Happiness Planner! Toegegeven, het is een dik boek, maar er komt dan ook heel veel in te staan. Aan het begin van het jaar is er ruimte om al je dromen voor het komende jaar op te schrijven. De planner helpt je dan om die in kleine stukjes voor elke maand op te delen en voor elke week en elke dag iets kleins te doen om van 2019 helemaal jouw jaar te maken. Hoe gaaf is dat?!

Happiness Planner - Unboxed

Naast alle doelen en dromen is er ook gewoon ruimte voor elke dag. En elke dag heeft zijn eigen bladzijde waarop je jouw agenda, je to do’s, je sport, je maaltijden en je notities kwijt kan. Daarnaast leert deze planner je positief denken: elke dag kun je opschrijven waar je die dag het meest zin in hebt (en dat hoeft echt niet iets groots te zijn!), en aan het einde van de dag is er ruimte om op te schrijven wat er goed ging, waar je dankbaar voor bent en wat je hoop voor morgen is. Wauw, zo fijn! Ik houd echt van schrijven, dus dit wordt ook meteen een soort dagboek voor mij. 

Extraatjes

De Happiness Planner is niet goedkoop – ik zeg het maar vast (via mijn affiliate link krijg je wel weer 5 euro korting, dat scheelt weer wat). Maar voor die prijs heb je ook wat: niet alleen de planner in volle glorie, maar ook een heleboel extraatjes. 

Je planner arriveert namelijk in een heel instagram-waardig pakketje. Superleuk en het levert mooie foto’s op. Ook niet onbelangrijk voor een blogger, toch? De planner zelf zit in een mooie, stoffen zak zodat hij niet kan beschadigen. Daarnaast krijg je er een mooie, slanke pen bij cadeau, twee papierbinders en een paar paperclips, allemaal in roségoud. 

Verder vind je in de (trouwens ook heel mooie) box ook een setje printables (die je trouwens ook gratis kunt downloaden op de website) afgedrukt op mooi papier, en een setje kaarten met mooie, inspirerende uitspraken. Fijn om in je agenda te plakken, op te hangen of neer te zetten. 

Mijn 2019 kan in ieder geval nu al niet meer stuk met deze mooie planner. Ik heb de afgelopen maanden met veel plezier de printables gebruikt (ja, ook de dagoverzichten en weekoverzichten kun je gratis downloaden en uitprinten!) en ben heel blij met mijn grote dikke boek voor komend jaar. 

Gebruiken jullie een (papieren) planner, en welke heeft jouw voorkeur? 

2 Comments

 • Reply Rewind: 2018 in drie woorden - Huid en Haar 18 december 2018 at 7:00 am

  […] 2018 in drie woorden. Dat is de eerste vraag die mij tegemoet komt op de printables van de Happiness Planner. Ik kreeg ze bij mijn agenda, maar je kunt ze ook gratis downloaden van de website. Okee, drie […]

 • Reply Rewind: 2018 in three words - Huid en Haar 18 december 2018 at 7:24 am

  […] 2018 in three words. That is the first question coming at me from the Happiness Planner printables. I got these with my new planner, but you can also dow download them for free here. […]

 • Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: