Shopping & Sales

Beauty Buys en Trash van december

4 januari 2019

Normaal maak ik er twee aparte blogs van, maar in december ben ik zo druk geweest, ziek geweest en bezig met andere dingen geweest dat ik niet veel gekocht heb – en ook niet veel weggegooid heb! Daarom deze maand de beauty buys en de beauty trash bij elkaar in een blog.

Beauty Buys: Pink Clay Mask en Coconut Shampoo

Eigenlijk heb ik maar twee dingen gekocht en de eerste had ik al in november besteld. Deze ben je vast wel eens als reclame tegengekomen op Facebook of Instagram: de Pink Clay Mask van Sand & Sky.

De laatste insta-hype die ik probeerde was het haarmasker van Coco & Eve, en die beviel zo goed dat ik me nu aan de volgende waag. Hij schijnt heel zuiverend te werken en sinds ik ben gestopt met de pil heb ik toch weer wat last van pukkeltjes. Ik ben benieuwd of dit masker mij gaat helpen!

Het tweede dat ik kocht kwam gewoon mee met de wekelijkse boodschappen bij Albert Heijn, en ook omdat ‘ie in de Bonus was: twee grote flessen Coconut Shampoo van Love, Beauty & Planet. Ik heb eerder een fles van deze shampoo gekocht en die beviel zo goed dat ik deze aanbieding natuurlijk niet kon laten liggen!

Beauty Trash: Eve Lom, Caudalie en smeerbare deo

Ook de Beauty Trash van december is beperkt. Niet omdat ik geen beautyproducten heb gebruikt, maar omdat de dingen die ik heb gebruikt allemaal full size waren – en dus langer mee zijn gegaan. Toch heb ik wel wat dingen opgemaakt.

Eve Lom Cleanser

Cleanser van Eve Lom
Helaas, mijn superfijne cleanser van Eve Lom is op! Heerlijk vond ik hem. De geur was even wennen, maar hij maakte goed schoon, prikte niet in mijn ogen, stoorde mijn contactlenzen niet en haalde zelfs de laatste restjes mascara van mijn wimpers. Het is jammer dat er een stevig prijskaartje aan zit, anders haal ik hem zo weer in huis! 

Serum van Caudalie

Glow Activating Anti Wrinkle Serum van Caudalie
Nog zo’n product waarvan ik het jammer vind dat hij op is, dit fijne serum van Caudalie. Hij is echt heel lang meegegaan: de Caudalie Box was de eerste Limited Edition Box die ik via Look Fantastic kocht. Het was een fijne aanvulling op mijn verzorging en ook het product dat ervoor heeft gezorgd dat serums tegenwoordig een vast onderdeel van mijn routine zijn geworden. 

Pepermunt en Rozemarijn Deodorant van Lekker in een Potje
Toegegeven, deze is alleen zo lang meegegaan omdat ik niet elke dag deodorant gebruik. Eigenlijk gebruik ik alleen deo als ik een hele lange dag voor de boeg heb of als het heel warm is – of als ik zenuwachtig ben voor iets. Eigenlijk gewoon als ik weet dat er een luchtje gaat ontstaan onder mijn armen, haha.

Het smeren uit een potje is even wennen, maar ik vond de deo wel heerlijk fris en heel prettig in gebruik! Je hebt maar een klein beetje nodig en het blijft de hele dag fris. Ga ik zeker nog een keer kopen en -lekker makkelijk- je koopt ‘m gewoon bij Albert Heijn. Gewoon mee met de wekelijkse boodschappen dus!

Hebben jullie jezelf nog iets cadeau gedaan in de feestmaand?

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: