Shopping & Sales

Beauty Buys: dit kocht ik in oktober

1 november 2018

Ik maak dingen op, maar ik koop er ook weer nieuwe dingen voor terug natuurlijk! In de maand oktober heb ik me ingehouden, en toch ook weer niet. Natuurlijk kreeg ik twee mooie beautyboxen van Goodiebox en Look Fantastic, maar ik kocht ook nog wat extra dingen.

Mijn eerste Beauty Buys: Nagellakjes

In de Goodiebox heb ik inmiddels al twee keer een nagellakje gekregen. Hartstikke leuk, maar ze blijven niet zo goed zitten zonder basis en topcoat. En je moet het spul er ook weer af kunnen halen…

Dus ben ik even los gegaan bij Kruidvat en de lokale drogist, en heb ik deze spulletjes erbij gekocht: een base coat van Herome en een topcoat van Helly Hansen. Daarnaast kocht ik bij Kruidvat een nagellak remover zonder aceton. Mijn nagellakjes blijven gerust twee weken zitten met deze spulletjes en ik krijg het er ook weer netjes af.

Nieuw abonnement: Bluxbox!
Bluxbox Herfst 2018

Van de boxen van Goodiebox en Look Fantastic heb ik al een uitgebreide unboxing gepost, en ze komen maandelijks terug op mijn blog. Maar deze maand kon ik me niet langer inhouden en heb ik ook Bluxbox aan het rijtje toegevoegd. Foei, zoveel spullen als ik krijg in drie boxen! Maar er zaten heerlijke dingen in en het moest echt… en ook hiervan heb ik natuurlijk een uitgebreide unboxing gemaakt! 

Facebook-hype: Like a Virgin Coconut Hair Mask van Coco & Eve
Haarmasker met tangle teezer van Coco & Eve
En dit zit erin. Hij ruikt zalig trouwens!

Deze kwam zo vaak voorbij in advertenties op mijn Facebook en Instagram dat ik uiteindelijk nieuwsgierig ben geworden en hem heb gekocht. Van de kapper had ik toch het advies gekregen om mijn gebleekte punten te verzorgen met een maskertje, dus ik had nog een goed excuus ook! Ik kreeg een heel leuk en vrolijk pakketje opgestuurd, met extra goodies omdat er een speciale actie liep! Een uitgebreide review komt er snel aan!

En dat waren mijn Beauty Buys voor deze maand! Volgens mij ben ik best netjes geweest. Wat hebben jullie voor moois gekocht?

1 Comment

  • Reply Beauty Buys November: dit kocht ik deze maand - Huid en Haar 30 november 2018 at 7:11 am

    […] maand maakte ik voor het eerst een ‘beauty buys’ blog – en dat beviel zo goed dat hij deze maand weer terug is. Want ook in november heb ik me weer […]

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: