Reviews & Unboxings

Unboxing: de Look Fantastic November Box

9 november 2019

DHL doet er tegenwoordig wat langer over om mijn pakketje af te leveren, maar eindelijk is hij er dan: de Look Fantastic November Box! Ik krijg al helemaal zo’n warm fluffy gevoel van het poederige kleurtje van deze box – zo mooi! En de inhoud is al net zo fijn.

Over Look Fantastic

Look Fantastic is een van oorsprong Engelse online beautyshop met een eigen beautybox abonnement. Tegenwoordig is er ook een Nederlandse webshop te vinden en kun je je spulletjes gewoon via iDeal afrekenen. En goed nieuws voor alle beautyfans zonder Paypal of credit card: de Look Fantastic Box kun je nu ook gewoon via iDeal betalen! Yes!

In de Look Fantastic Box vind je elke maand zes producten rondom een thema. Dat kunnen verzorgingsproducten zijn voor je huid of je haar, maar ook make-up, kwasten, en andere mooie beauty-items komen voorbij.

De Hygge Editie

Het thema van de Look Fantastic November box is ‘The Hygge Edition’. De wat…? Hygge. Gelukkig hebben ze op de binnenkant van de deksel gezet wat dat betekent. Het laat zich niet in een enkel woord vangen, maar betekent zoveel als dat warme, knusse, gezellige gevoel waardoor je je heel relaxed en tevreden voelt. Dat fluffy dus eigenlijk dat ik al kreeg van de buitenkant en de zachte kleur van de box. Goed gekozen!

De inhoud

En het belangrijkste: wat zit er in deze ‘Hygge’ Box? Ik heb hem natuurlijk weer snel voor jullie opengemaakt en dit is wat ik vond in de Look Fantastic November Box.

Smooth and Firm Body Butter van Espa – Een travel size tube body butter van Espa. Altijd welkom! Ik heb veel goede dingen over Espa gehoord en ben dus heel benieuwd naar dit product. Ik zet hem meteen in de badkamer!

Deep Sleep Pillow Spray van Thisworks – Hmm, deze komt me heel bekend voor. Zat hij ook niet in een vorige box? Ik moest even terugzoeken maar inderdaad: deze Pillow Spray zat ook in de Look Fantastic Box van december vorig jaar. Ik vond hem heel fijn, hij ruikt zalig en had op mij een heel ontspannend effect. Niet iets dat ik zelf snel zou kopen maar wel heel fijn om te krijgen.

Huile Prodigieuse Riche van Nuxe – Nuxe is een heel fijn merk, en ik ben dan ook heel blij met dit travel sized flesje olie. Ik heb eerder de dagcreme geprobeerd, en die staat nog altijd te pronken in mijn favorieten. Hoge verwachtingen dus voor deze veelzijdige huidolie!

Konjac Sponge van So Eco – Ha, een konjac spons! Deze waren een tijdje geleden helemaal de hype. Ik heb er inmiddels twee liggen, maar ze nog niet gebruikt… erg he. Nog steeds benieuwd dus deze gaat zeker van pas komen!

Hemp infused Natural Nutrition Mositurizer van Dr. Botanicals – Van de olie van dit merk was ik niet echt fan, de zeep was dan wel weer erg lekker. Ik hoop nu maar dat het aan de olie ligt en dat deze travel size dagcreme mij dan wel weer heel blij gaat maken. Wordt vervolgd!

Beauty Hand Mask For Intense Nourishment van Skimono – Een van de dingen die bij mij altijd het begin van de winter betekenen zijn droge handen. Maar dan ook heel droge handen. Ik ben dan ook altijd blij met de hoeveelheid handcrimes die je krijgt als je lid bent van drie verschillende beautyboxen, haha. Maar deze dingen zijn ook heel fijn als je even een kwartiertje voor jezelf hebt: handmaskers! Even een oppepper voor je handen, die in de kou toch best wat te verduren krijgen.

En dat was het weer voor deze maand! Zes hele fijne producten die pure verwennerij zijn en zeker dat knusse, weldadige ‘Hygge’-gevoel gaan geven. Laat de winter maar komen!

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: