Reviews & Unboxings

Unboxing: De Look Fantastic Amour Edition

17 februari 2020

Ik heb de vorige box nog niet uitgepakt of er wacht alweer een nieuwe verrassing: de valentijnseditie van Look Fantastic! Deze heet de Amour Edition en heeft alles te maken met de liefde. Want voor je allerliefste wil je er natuurlijk op je best uitzien, toch?

Dat komt goed uit, want hier is een box vol spulletjes die precies daarvoor is samengesteld.

Over Look Fantastic

Look Fantastic is een van oorsprong Engelse beauty webshop die niet alleen beautyboxen heeft, maar ook een enorm assortiment aan beautyproducten. Zit er dus iets in de box dat je graag nog een keer zou willen hebben, dan kun je dat heel gemakkelijk bestellen!

De beauty box krijg je voor ongeveer 15 euro per maand (afhankelijk van je abonnement) thuisgestuurd. In de box vind je allerlei mooie beautyproducten, soms ook van grote namen als Illamasqua of Eve Lom, maar ook betaalbaardere dingen als Naobay en Brushworks. Een fijne mix van luxe spullen die je altijd al wilde proberen en fijne dingen die je zelf ook zonder al te veel moeite kunt kopen.

Thema: The Amour Edition

De Look Fantastic Box heeft elke maand een ander thema. Deze maand is het valentijn, dus is het tijd voor The Amour Edition. Aan de binnenkant van het deksel staat ook weer datzelfde woord, compleet met uitleg.

Je raadt het al: deze box is all about love. Romantiek, mooie vriendschappen, maar ook weer liefde voor jezelf. En dus vind je in de Amour Edition zes mooie producten die je gaan helpen de liefde te vieren!

De inhoud

Nieuwsgierig geworden naar de inhoud van de Look Fantastic Amour Edition? Ik wel. Snel openmaken dus, en dit is wat ik in de box vond:

Detoxifying Body Oil van ESPA – Een travel size flesje van ESPA met olie die je eigenlijk over je hele lichaam kunt gebruiken. Volgens het bijgeleverde boekje maakt het vastzittende spieren los, verzorgt het je huid en ruikt het ook nog eens heel erg lekker! Deze komt als geroepen, want mijn spieren laten het al dagen afweten. Fijn om te testen dus!

HD Wonder Complexion Sponge van Brushworks – Tja… inmiddels heb ik een aardige collectie sponsjes opgebouwd. En aangezien ik niet dagelijks foundation gebruik liggen er dus een aantal in de kast. Deze gaat bij de collectie.

Mini Antimatter Lipstick van Illamasqua – Altijd fijn als er een bekend merk in de box zit. En Illamasqua is echt super! Deze lipstick in de kleur Bang is heel neutraal en daarmee een prima kleurtje voor elke dag. En de kleine travel size neem je ook nog eens heel gemakkelijk mee in je tas. Fijn!

Meso Mask van Filorga – Filorga is een merk dat ik via Look Fantastic heb leren kennen en echt heel erg fijn vind. Ik ben dan ook weer blij met dit product! Dit is een anti-rimpel en verzorgend masker dat je gezicht weer laten stralen (volgens het boekje dan), dus ik ben heel benieuwd wat het met mijn wallen doet!

Lip Mask van Project – Een lipmasker. Heel leuk voor een valentijsbox, want ja, kussen doe je toch het liefst met zachte, volle lippen zonder velletjes of kapotte plekjes. En die heb je nog wel eens in de winter! 15 minuten geduld heb je er wel voor nodig. Ik ben benieuwd!

Gentle Face Toner van Naobay – Weer een product van Naobay! In de Goodiebox vond ik al een dagcreme, dus deze twee kan ik mooi combineren straks. Fijn!

En dat wat het weer voor de Look Fantastic Amour Edition! Zes mooie producten die zeker de moeite waard zijn. Ja, er zitten meer kleinere verpakkingen in dan bijvoorbeeld de Goodiebox, maar de merken liegen er ook niet om! Ik ben weer blij en heb genoeg om me voor te bereiden op een romantisch avondje met mijn lief.

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: