Reviews & Unboxings

Unboxing: de zonnige Goodiebox van juni

22 juni 2019

Na een flinke stilte een frisse en zwangere start met de nieuwe Goodiebox van juni! Ik heb er de afgelopen paar maanden een paar niet ge-unboxed met jullie, maar deze is gewoon te leuk. En zo zomers!

Over Goodiebox

Goodiebox is een maandelijkse beautybox waarop je een abonnement kunt nemen. Hij kost je €19,95 per maand en wordt door PostNL netjes bij je thuis afgeleverd. In de box vind je allerlei beauty-items die allemaal draaien om een thema. Dat zijn vaak verzorgingsproducten, maar ook make-up, kwasten en sponsjes, en zelfs dingen voor je haar.

Het leuke aan Goodiebox is natuurlijk dat je op deze manier elke maand een verrassing voor jezelf krijgt – en dat je allerlei nieuwe dingen kunt uitproberen! Maar wat ik ook heel fijn vind zijn de Goodiepoints. Die krijg je door de producten uit de box te reviewen of door vriendinnen lid te maken van Goodiebox. Krijgen zij een mooie korting voor, en jij 100 Goodiepoints cadeau! Bij 338 Goodiepoints kun je je volgende Goodiebox cadeau krijgen, of je kunt je inwisselen voor mooie beautyproducten uit de webshop. Heerlijk!

Thema: Sunny Side Up

Het thema van de Goodiebox van juni is ‘Sunny Side Up’. En dat geldt niet alleen voor het zomerse weer dat op dit moment voor veel zonneschijn zorgt. Nee, ook jouw eigen ‘Sunny Side’ – je positieve kant – wordt eens goed in het zonnetje gezet! Want wees eens eerlijk: ben je vaak niet een beetje te streng en te kritisch naar jezelf?

Het is een vrouwending hoor. En misschien zelfs ook wel een mannending? Naar jezelf kijken in de spiegel en dan alleen die dingen zien die je eigenlijk niet zo mooi vindt. Die wallen onder je ogen, een beetje onderkin, de eerste lijntjes of die grijze haar (iek!)…? Geeft allemaal niks, je bent nog steeds prachtig en dat blijf je ook!

En met die boodschap stuurt deze Goodiebox je de zomer in. Hou van jezelf zoals je bent en ga deze zomer lekker zitten stralen!

De inhoud

Ben je al nieuwsgierig geworden? Ik wel, en ik kon me dus ook weer eens niet inhouden. Zodra mijn app aangaf dat het pakje bezorgd was (we hebben hier zo’n brievenbus aan de weg staan en daar past ‘ie precies in – ik krijg dus geen bezorger aan de deur) heb ik hem uit de brievenbus gehaald en meteen opengemaakt. En dit zat er in de Goodiebox van juni:

Unboxing Goodiebox van juni

Aftersun Sheet Mask van Masque Me Up – De sheet masks van Masque Me Up hebben al eerder in de Goodiebox gezeten en ik vind ze heel fijn. En een aftersun is meer dan welkom! Ik ben zo’n echte blanke met een witte huid, en het eerste wat ik doe in de zon is verbranden. Ja, ook als ik me insmeer met factor 50. Iets verkoelende waardoor ik er de volgende dag niet als een clown uitzie is dus perfect voor mij!

Makeup Remover Wipes van Seacret – Seacret kennen we nog van de nagelriem-olie uit een voorgaande box. Een fijn spulletje, maar ik houd sowieso wel van spulletjes met Dode Zee-ingredienten. Deze doekjes zijn perfect voor de vakantie: lekker makkelijk meenemen en na gebruik weggooien. Top!

Haarband van My Jewellery – Een mooie haarband met panterprint om je lokken uit je gezicht te houden. Altijd fijn en lekker makkelijk! Ik zou geen hele kledingstukken met dit printje dragen, maar een kleine accessoire als dit is toch wel fashionable. Leuke aanvulling!

Ice Source Moisturising Gel van Polaar – Naar dit merk ben ik zo benieuwd! Ik had hem al eerder gespot in de webshop, maar nog niet in de box gevonden. Hij beloofd een heerlijk fris gevoel op je huid, en dat kan ik altijd wel gebruiken in de zomer. Deze ga ik snel uitproberen en is mogelijk een van de eerste bestemmingen voor mijn Goodiepoints!

The Ritual of Karma Foot Balm van Rituals – Ik ben altijd blij als ik een Rituals product in mijn box vind. Heerlijk! En mijn voeten hebben het vaak zwaar in de zomer: schoenen zijn wat mij betreft optioneel! Zeker in en om het huis loop ik liever op blote voeten. Een fijn voetbadje met een lekkere balsem zijn dan aan het eind van de dag echt een verwen-moment!

Aloe Vera Gel van Kueshi – Hee, een merk dat ik nog niet ken. Leuk! En Aloe Vera is zo’n beetje de superfood onder de beauty-liefhebbers. Je kunt het drinken, maar ook smeren, en het is heerlijk verkoelend! Fijn voor je huid, ook als die een beetje verbrand is, en een goede vochtinbrenger. Deze gaat dubbel dienst doen bij mij: voor op mijn bleke verbrande huid, maar lijkt me ook fijn voor mijn zwangere tweelingbuik, die inmiddels toch best groot begint te worden…

En dat was hem weer, de Goodiebox voor deze maand! Ik ben er heel blij mee, deze producten kan ik allemaal goed gebruiken en zijn heel welkom, zeker als het weer zo’n lange, hete zomer wordt als vorig jaar.

Wat zijn jullie zomerplannen dit jaar?

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: