Reviews & Unboxings

Unboxing: Energize met Goodiebox

21 februari 2020

Een dagje eerder dan verwacht ploft de nieuwe Goodiebox in de brievenbus. Yes! Nog net voordag ik een lang weekend wegga. Het thema van deze maand is Energize, en in deze box vind je weer mooie producten die je helpen met relaxen en opladen. Zodat je er daarna weer met nieuwe energie tegenaan kunt!

Over Goodiebox

Goodiebox is een maandelijks abonnement op een beautybox. In de box vind je elke maand zes producten om lekker thuis uit te proberen. Daar zitten elke maand een aantal fullsize producten bij, maar ook kleinere travel size verpakkingen.

De box geeft je veel huidverzorgingsproducten en wat minder make-upjes. Dat vind ik zelf erg fijn, want ik gebruik niet heel veel make-up en die dingen gaan bij mij dus altijd erg lang mee. Huidverzorging en me-time vind ik heerlijk en kan ik geen genoeg van krijgen!

Thema: Energize

Goodiebox heeft elke maand een ander thema, en het thema van deze maand is Energize. Het begin van het jaar is een goed moment om eens te kijken naar je eigen energie. Geef je veel energie uit aan je werk, aan vrienden of familie, of aan dingen die ‘moeten’? Allemaal heel nuttig natuurlijk, en je maakt er ook nog eens mensen blij mee. Maar hoe zit het met jou?

Als je alleen maar energie geeft en niet kunt opladen, raak je een keer opgebrand. Daarom is het belangrijk om ook tijd voor jezelf te nemen en soms een keertje lekker egoïstisch ‘nee’ te zeggen tegen al die drukte. Sluit je op in je badkamer, haal je Goodiebox tevoorschijn en geniet!

De inhoud

De Goodiebox van deze maand ruikt wel heel erg lekker als ik hem uitpak. En al snel kom ik erachter waarom dat is. Dit vond ik namelijk deze maand in de Goodiebox:

Body Souffle van Human + Kind – Dit ruikt er dus zo lekker: een product van Human + Kind. Een beetje zoetig en toch heel fris. Volgens de verpakking zit er iets van abrikozen in. Deze body creme is vegan en speciaal ontwikkeld voor een droge en gevoelige huid. Perfect voor na het douchen dus!

H2O Tandrops Face van James Read – Druppeltjes om je gezicht een gezond kleurtje mee te geven. Blijkbaar moeten we alles weer bijkleuren in deze bleke maand, want in de Bluxbox vond ik ook al een tanning product! Deze druppeltjes gebruik je op je gezicht voor een zacht en gezond kleurtje. Ik ben benieuwd.

Face Prep Tool van Nire – Wat dat gekke witte fliebertje is…? Een face prep tool, dus. Nog nooit van gehoord. Het voelt zacht en rubberig aan, en heeft een heleboel zachte rubberen steeltjes aan de achterkant zitten. Volgens het boekje kun je deze tool 2 of 3 keer per week gebruiken om je gezicht te reinigen. Zo haal je meteen de dode huidcellen weg.

Crystal Glow Hydrogel Eye Mask van Vitamasques – Een masker om je vermoeide ogen een oppepper te geven en die wallen iets minder groot te maken. Lijkt me heerlijk!

Moisturizing Serum van Ecooking – Een klein glazen fles met een pompje. Volgens het boekje ook weer vegan en een vitaminebom voor je huid. Gewoon als serum aanbrengen na het reinigen en voor je dagcreme. Een fijn serum kan ik altijd wel gebruiken. Blij met deze aanwinst dus!

Lippie Love Lip Scrub van Manna Kadar – Dit merk ken ik al van verschillende producten, zoals de body creme die in een eerdere box zat, en de mooie poeders in een van de eerste Goodieboxen. Deze keer een lip scrub in de vorm van een lipstick. Voor mij heel fijn, want met kouder weer zijn mijn lippen vaak droog en zitten er van die vervelende velletjes aan. Deze ga ik zeker proberen!

En dat was de Goodiebox voor deze maand! Zes mooie producten die zeker het proberen waard zijn. Ik heb weer genoeg voor wat me-time in de badkamer.

1 Comment

  • Reply Marushi 23 februari 2020 at 1:26 pm

    Ik kon deze box nog niet, wat een fijne producten zitten erin!

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: