Reviews & Unboxings

Unboxing: de Look Fantastic Box van november

8 november 2018
Look Fantastic Box van November

Yes, deze week lag er weer een pakketje op mij te wachten: de Look Fantastic Box van november is er! Deze maand is er veel om ons warm te houden nu de dagen toch echt kouder en korter gaan worden. Ik heb hem weer met veel plezier uitgepakt!

Over Look Fantastic

Look Fantastic is van oorsprong een Brits bedrijf, en een van de grootste online webwinkels op het gebied van beauty en verzorging. En sinds kort is er ook een Nederlandse webwinkel bijgekomen! Superfijn, want nu kun je dus gewoon bij een Nederlandse winkel je beautyspulletjes kopen of je inschrijven voor deze fijne beautybox.

De Look Fantastic Beautybox bevat wat kleinere verpakkingen: er zit minimaal een full size product in de box, vaak ook de wat kleinere travel sise. Persoonlijk vind ik dat wel fijn, want dat geeft je de gelegenheid om veel nieuwe producten uit te proberen (en je niet zo heel schuldig te voelen als je er eentje weggooit omdat je het niets vindt). Daarnaast zorgt Look Fantastic ervoor dat je vaak wat luxere merken in je box vindt, en dat is ook heel leuk om te testen! 

De Look Fantastic Box van november

Okee, genoeg over de webwinkel, want we zijn hier natuurlijk voor de box. Het thema van deze maand is Dark Wonder, naar de donkere nachten en de mooie, heldere kleuren van de herfst. In de box zitten zes producten die je laten stralen in het maanlicht. En hoe gaaf zijn de kleuren van de box zelf? Hij ziet er prachtig, nachtelijk en warm uit. Past precies bij het thema!

In het deksel van de box staat elke maand een woord met een mooie betekenis. Deze maand is dat Goya. Dat staat voor de echtheid van verhalen. Soms zijn verhalen zo levendig, dat je er helemaal in meegenomen wordt en het allemaal net echt lijkt.

Look Fantastic Box van November - Tekst

Ik houd van de woorden in het deksel. Misschien omdat ik graag schrijf of omdat mijn fantasie ook regelmatig een loopje met mij neemt, maar de keuze van deze woorden is wel altijd heel goed bij Look Fantastic.

De inhoud van de box van november

Eindelijk naar de inhoud! En dit zit er in de Look Fantastic Box van november. 

Allereerst krijg je een boekje bij de box waar alle producten in staan beschreven, plus nog wat extra artikelen. Deze maand gaat het over de mooiste kleuren voor de herfst, de beste partylook, en krijg je een recept voor bosbessen chocolademelk. Wauw, klinkt heerlijk voor een stormachtige dag, als je thuiskomt na een wandeling in het bos… Tenslotte staat op de achterkant een steak preview voor de volgende box. In de Kersteditie van Look Fantastic krijgen we in ieder geval een full size Eye Serum van Dr. Botanicals!

Naast het beautyboekje krijg je ook een Elle Magazine in de box. De mijne is in het Engels (ik ben al een tijd lid via de Britse webshop). En natuurlijk zes heerlijke producten:

Look Fantastic Box van November - Bruisbal

Look Fantastic Dark Wonder Bath Bomb van Bubble T: Deze ziet er echt heerlijk uit! Het is een bruisbal met hibiscus en acai bessen en ik vind het ineens jammer dat ik geen bad heb! Deze moet even wachten op de eerstvolgende hotelkamer met ligbad. 

Look Fantastic Box van November - Dagcreme

Evercalm Global Protection Day Cream van REN: Ik ben altijd blij als ik een dagcreme in de box vind. Zeker nu het buiten weer frisser wordt, is mijn huid weer wat droger en veeleisender. Dan is het altijd fijn om nieuwe, rijke crèmes uit te proberen. 

Look Fantastic Box van November - Highlighter

Baked Gelato Swirl Illuminator van Laura Gellar: Oei, alweer een highlighter? Ik krijg inmiddels al best een verzameling en gebruik ze niet zo heel vaak. Maar deze is wel heel mooi: hij geeft een enorme berg slimmer en glim! Misschien een maandje te vroeg, maar hij lijkt mij perfect voor een (kerst)feestje.

Look Fantastic Box van November - Eyeliner

Precision Pen Eyeliner van Mellow: Oei, alweer een eyeliner? De vorige eyeliner van Eyeko vind ik erg fijn en die doet het gelukkig ook nog steeds! Deze gaat dus als reserve in de stash. 

Look Fantastic Box van November - Elemis Enzyme Peel

Papaya Enzyme Peel van Elemis: Elemis kennen we al van de Face Wash uit een van de vorige boxen. Deze peel moet je volgens het boekje 10 tot 20 minuten in laten trekken, dus een soort van masker? Ik ben er wel benieuwd naar. 

Look Fantastic Box van November

Matte Liquid Lipstick van Contour Cosmetics: Normaal hoef ik niet zo nodig make-up in mijn boxen te vinden, maar naar deze ben ik toch wel benieuwd. Ik vind het effect van matte lipstick erg mooi, en deze is ook nog vloeibaar. De kleur is nr. 4 – JUJU: een mooie, koraal-achtige kleur die prima op een dagelijkse make-up gaat. Ik vind hem mooi!

Dit vind ik ervan
Look Fantastic Box van November - Alles

Oei, ik vind dit een lastige box. Er zit vrij veel make-up in, en ook producten die ik niet echt gebruik. Een extra highlighter en een eyeliner had voor mij niet gehoeven, en een bruisbal kan ik alleen op vakantie gebruiken. Het zijn mooie producten, dat zeker, maar voor mij is de Look Fantastic Box van november toch iets minder dan de voorgaande. Dit is natuurlijk wel weer een feestje voor de makeup-fans met maar liefst de helft van de producten make-up!

Ik ga mijn nieuwe spulletjes lekker uitproberen en kijk alvast uit naar de kersteditie van volgende maand. 

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: