Reviews & Unboxings

Unboxing: De frisse Goodiebox van januari

20 januari 2019
Goodiebox Januari Uitgepakt Banner

Yes, hij is er weer! Na alle toch wat teleurgestelde reacties op social media wordt deze box juist weer heel goed ontvangen. En terecht: er zitten weer geweldig mooie producten in! Kijk en geniet mee met de frisse start van de Goodiebox van januari.

Over Goodiebox

Goodiebox Januari

Voor degenen die Goodiebox (nog) niet kennen: dit is een maandelijks abonnement. Als Goodiebox member krijg je elke maand een Goodiebox opgestuurd. Daarin zitten zes producten (fullsize of travel size) die allemaal te maken hebben met het thema van die maand. Dat kunnen verzorgingsproducten zijn, maar ook makeup of beautytools.

Het mooie van Goodiebox vind ik de niet blij, geld terug – garantie. Als je echt niet blij wordt van je Goodiebox, kun je hem terugsturen en krijg je dus ook je geld terug. Fijne service, toch? Daarnaast krijg je, als je je als nieuwe member inschrijft, altijd iets extra’s in je eerste box en krijg je de laatste Goodiebox gelijk toegestuurd. Meteen genieten dus!

Thema: Keep it fresh!

Zoals gezegd heeft elke Goodiebox dus een eigen thema. De Goodiebox van januari kreeg het thema ‘Keep it fresh!’ mee. Volgens het bijgeleverde boekje (waar trouwens ook alle producten in staan) biedt deze box je een frisse start van het nieuwe jaar! Met een kickstart voor je huid en een aantal producten om zelf de laatste donkere winterdagen nog even door te stralen. Nog even doorzetten, de dagen worden alweer langer. Het voorjaar komt eraan!

Ook leuk: op de achterkant van het boekje staat een recept waarmee je zelf een masker kunt maken. Gewoon met een banaan, een beetje honing en wat sinaasappelsap. Leuk idee, dat wil ik zeker een keer proberen!

Wat zit er in de Goodiebox van januari?

Het belangrijkste moet nog: de inhoud! Ook deze maand zitten er weer zes producten in de Goodiebox en eerlijk is eerlijk: ze mogen er alle zes zijn! Dit vond ik in mijn Goodiebox van deze maand:

Goodiebox Januari - Naobay Cleanser

Equilibria Gel to Milk Cleanser van Naobay – Yes, een cleanser! Dat was alweer een tijdje geleden. Van Naobay hoor je dat ze wel vaker in beautyboxen zitten en ik ken het merk al van de voetencreme die ik in een eerdere Goodiebox kreeg. Die was erg fijn, dus ik ben benieuwd!

Goodiebox Januari - Charcoal Sponge

Multi-functional Soap Sponge Charcoal van Daily Concepts – Hee, deze ken ik al! Hij zat een tijdje geleden ook in de Bluxbox en ik schreef er al eerder een review over. Fijn sponsje! Misschien deze maar bewaren voor de vakantie?

Goodiebox Januari - Beauty Blender

Beautyblender van Goodiebox – Een makeup tooltje is altijd fijn om te krijgen! Er zat er ook eentje in de Look Fantastic Box van december, maar dat mag de pret niet drukken! Van sponsjes kun je er nooit genoeg hebben.

Goodiebox Januari - Complete Cream

CC Complete Cream SPF 30 van Youth Lab – Tja, wat is het…? Het cremetje zelf weet het ook niet goed. Volgens het boekje is het een 4-in-1 creme die dienst doet als serum, creme, (lichte) foundation en zonnebescherming. Ik ben benieuwd!

Goodiebox Januari - Afterspa doekje

Magic Makeup Remover van Afterspa – Dit wonderlijke roze doekje belooft makeup e verwijderen – zonder makeup remover! Gewoon met een beetje water. En ook watervaste makeup. En hij kan gewoon in de was. Wauw, erg benieuwd!

Goodiebox Januari - Laritzy Dew Pot

Dew Pot van Laritzy Cosmetics – Het laatste item in de Goodiebox van januari is (toch nog) een makeupje. Wel een multi-makeupje: deze Dew Pot kun je gebruiken als highlighter, blush of oogschaduw, heel licht of juist lekker knallend. Klinkt goed!

Alles bij elkaar ben ik echt superblij met deze mooie Goodiebox! Hoewel ik de producten van de voorgaande maanden ook mooi vond, kon ik de ‘klagers’ ook wel een beetje begrijpen: de producten waren niet echt verrassend. Met de Goodiebox van januari maken de dames het weer helemaal goed. Wat een super inhoud! Heerlijke spulletjes die je goed kunt gebruiken, die nieuwsgierig maken en die voor (bijna) iedereen geschikt zijn. Top!

January Goodiebox Value

1 Comment

  • Reply Sanne de Wit 7 februari 2019 at 4:16 pm

    Wat een heerlijke goodiebox! Geniet ervan!

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: