Reviews & Unboxings

Unboxing: Bluxbox Winterboost!

10 februari 2020

Januari en februari zijn toch wel de bleekste maanden van het jaar. De zomer is al lang geleden, dat gezonde bruine kleurtje zijn we kwijt, en van de eerste maanden van het jaar hoeven we ook niet zulk geweldig weer te verwachten…

Daar heeft Bluxbox iets op gevonden, want de Bluxbox van januari / februari geeft je een winterboost! Zo houd je het nog even vol tot de zon zich weer laat zien.

Over Bluxbox

Bluxbox is op dit moment de langst lopende beautybox van Nederland en wordt 6 keer per jaar verstuurd. Voor €29,95 per box krijg je elke twee maanden een nieuwe Bluxbox thuisgestuurd, met daarin maar liefst 8 full size producten om uit te proberen.

Met de start van het nieuwe jaar is ook Bluxbox een beetje anders geworden. Het logo heeft een facelift gekregen en de doos is wat groter en strakker geworden. Dat was ook wel nodig, want de ‘oude’ doos was soms moeilijk dicht te krijgen met al die producten erin.

Bluxbox heeft normaal gesproken geen specifiek thema voor de box, maar beweegt wel met de jaargetijden mee. In de winter zitten er vaak wat warmere winterdingen in (denk aan handcreme, lipbalsem en wat donkerdere, vollere kleuren make-up) en in de zomer is hij wat lichter en luchtiger (frisse kleurtjes en producten met een beschermingsfactor).

De inhoud

Tja, normaal zou ik eerst iets vertellen over het thema, maar dat heeft Blux meestal niet. Deze keer staat er Winterboost op de folder. Ik verwacht dus producten die mij nog even door dat laatste restje winter heen gaan slepen en me misschien ook wel voorbereiden op de zonnigere dagen die gaan komen!

Dit vond ik in de Bluxbox van januari / februari:

Violet Gradual Tan Foam van MineTan – een fullsize fles met zelfbruinende mousse van MineTan. Deze heb ik al eens in een andere beautybox gekregen en de vorige fles ligt nog steeds ongebruikt in de kast. Waarom? Omdat ik niet zo van de zelfbruiners ben. En omdat op de fles staat dat je er een speciale handschoen bij moet gebruiken om het netjes te kunnen verdelen, en ik dus geen strepen wil. Daarom.

Bronze On Applicator Handschoen van MineTan – Kijk, deze handschoen dus. In de andere box zat hij er niet bij. En heb ik dus het product niet gebruikt. Gelukkig heeft Blux hieraan gedacht en de handschoen ook meegestuurd. Fijn! Nu durf ik het wel aan om deze eens te proberen.

Exclusive Eyeliner in Magnet Grey van LookX – Een eyeliner / oogpotlood in een donkergrijze kleur. Weer eens iets anders dan al die zwarte die ik normaal gesproken in mijn beautyboxen vind. Goed gedaan Blux! En een fijn kleurtje, niet iets geks en fels maar gewoon iets dat je elke dag kunt gebruiken. Blij!

Tulip Slice Mask van Kocostar – Hier ben ik wel benieuwd naar. Het is een masker, maar gelukkig geen sheet maak! In deze verpakking zitten zes kleine schijfjes in de vorm van tulpenblaadjes, die je zelf kunt gebruiken waar je maar wilt. Volgens de folder zorgt het serum waarin de blaadjes zijn gedrenkt voor een reinigende werking en herstelt het de vochtbalans van je huid. Klinkt fijn!

Hand Cream van Mercy Handy – Van dit merk kreeg ik eerder al een reinigingsgel in de Bluxbox. Nu heb ik dus een mooi setje voor in de handtas! Een handcreme is altijd fijn, vooral in de winter als je handen het zwaarder hebben door de kou.

Aftermask Vitamin Serum van Mudmasky – Met dit merk heb ik goede ervaringen, dankzij de Morning Boost Mask die ik van Goodiebox kreeg. Ik ben dan ook weer heel benieuwd naar dit product, dat je niet alleen na een masker, maar ook gewoon als serum kunt gebruiken. Goede keuze Blux!

Retinol24 Nightserum van Olaz – Olaz is een van die merken die mij het afgelopen jaar echt positief heeft weten te verrassen. Met de Whip dagcreme en de fijne, lichte oogcreme heb ik twee producten gevonden die je gewoon bij de drogist kunt kopen en die ook nog eens heel fijn zijn! Hoge verwachtingen dus weer van dit serum, dat je ’s avonds op je gezicht smeert voor het slapengaan.

Velvet Liquid Lipstick in Swoon van Laritzy – Laritzy is een merk dat ook regelmatig in de Goodiebox voorbij komt, en tot nu toe vind ik het een prima merk. Ook deze lipstick is weer mooi. Swoon is een volle, donkerrode kleur die erg goed bij de winter past. Hij had ook niet misstaan in een kerstbox! Het is een vloeibare lipstick, en het flesje doet dus erg denken aan een lipgloss… maar oei, wat een pigment komt hieruit! Ik testte een klein druppeltje op mijn hand, veegde het wat uit… en kreeg een prachtige donkerrode kleur die aardig wat moeite kostte om weer te verwijderen! Hij blijft dus ook mooi en goed zitten. Deze probeer ik graag een keer uit op een feestje!

En dat wat het weer voor de Bluxbox van januari / februari. Een echte winterboost als je het mij vraagt. Fijne producten, met bijbehorende applicators (yes!) en mooie, bruikbare make-upjes. Ik ben er weer blij mee!

1 Comment

  • Reply Unboxing: Energize met Goodiebox - Huid 'n Haar 21 februari 2020 at 2:22 pm

    […] kleurtje mee te geven. Blijkbaar moeten we alles weer bijkleuren in deze bleke maand, want in de Bluxbox vond ik ook al een tanning product! Deze druppeltjes gebruik je op je gezicht voor een zacht en […]

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: