Reviews & Unboxings

Unboxing: Bluxbox Winter 2019

1 februari 2019
Bluxbox Winter 2019

Soms is het echt een opgave om te wachten. En al helemaal op de Bluxbox, die maar eens in de twee maanden komt. Ik had hem wat later verwacht, maar tot mijn grote verrassing vond ik hem vandaag al in de brievenbus: de Bluxbox Winter 2019.

Over Bluxbox

Bluxbox is een beautybox-abonnement, waarbij je om de maand (dus zes keer per jaar) een box met beautyproducten ontvangt. In de Bluxbox zitten veel full size producten, en soms een travel size of een sample. De producten zijn heel afwisselend: zo heb ik huidverzorging, haarverzorging, doucheproducten, makeup en zelfs mondverzorging in mijn boxen gevonden. Daarbij zijn de merken die in Bluxbox zitten vaak heel toegankelijk. Het zijn merken die je vrij gemakkelijk kunt vinden, en dat maakt het weer gemakkelijk om de producten die je fijn vindt nog een keer te kopen of andere dingen van hetzelfde merk aan te schaffen om te proberen.

De Bluxbox kost je €29,95 per box en wordt dus eens in de twee maanden afgeschreven. Verzending gaat via DHL en die zijn hier behoorlijk snel. Tenzij Blux zelf leveringsproblemen heeft (is mij een keer gebeurd en die keer hebben ze keurig steeds een update via mail gedaan) is mijn box er met een of twee dagen nadat hij is verzonden. Ik vind ‘m super en pak hem graag weer met jullie uit!

De inhoud

Want dat is toch het belangrijkste: de inhoud! Ik houd jullie niet langer in spanning. Dit is wat er in mijn Bluxbox Winter 2019 zat:

Aldo Vandini Hand Mask

Regeneration Handmask van Aldo Vandini – Van dit merk heb ik in een eerdere box al een body lotion gekregen. Die ruikt heel fijn en verzorgt goed! Dit handmasker is een keer geen handschoen die je een moet trekken maar gewoon een creme die je dik opsmeert en in laat trekken. Er zitten twee zakjes in de box, voor twee keer handmaskeren.

Aldo Vandini Overnight Mask

Over-Night Face Mask van Aldo Vandini – In dezelfde stijl als het handmasker, ook twee maskers die je ’s nachts kunt laten intrekken. Ik heb nog nooit een overnight masker gebruikt, dus ik ben benieuwd hoe dit werkt!

Biore Pore Strips

Diep Porie Reinigende Combi Strips van Biore – Oeh, dit soort strips ken ik nog van vroeger! Ik heb er heel wat van versleten (wel van een ander merk) toen ik nog studeerde. En ze hielpen altijd wel goed! Wat leuk om deze dingetjes nog een keer terug te zien!

Figs&Rouge Pore Perfect

Soft Focus Pore Perfect van Figs & Rouge – Nog een mooi product! Figs & Rouge ken ik van de primer die ik eerder eens in een Goodiebox kreeg (en nog steeds niet heb geprobeerd, ondanks alle goede verhalen). Fijn om hier ook weer een product van dit merk terug te vinden!

Glov Quick Treat

Quick Treat van Glov – Ik moest even puzzelen op dit dingetje. Maar het is dus een soort van klein doekje / sponsje dat je op je vinger kunt zetten om die uitgelopen mascara en vlekjes eyeliner gedurende de dag even snel weg te poetsen. Slim bedacht! Heel benieuwd of dit beter werkt dan een zakdoekje, want dat doe ik dus altijd, haha.

Mesauda Milano Blush

Diamond Blush van Mesauda Milano – Goh, als ik een tijd lid blijf van Bluxbox en Goodiebox heb ik straks een flinke collectie van Mesauda! Deze blush is trouwens wel mooi. Een lekkere grote verpakking en de blush zelf geeft een mooie zachte kleur af.

Monu Skin Firming Facial Oil

Firming Fiji Facial Oil van Monuskin – Ik moest even nadenken waar ik dit merk toch van ken… maar van de night renewal cream die ik op dit moment gebruik! Dit is een gezichtsolie, eigenlijk voor de droge huid dus ik zal een beetje selectief moeten zijn met aanbrengen. Hij ruikt in ieder geval verrukkelijk, dus ik kan het niet laten om hem toch te proberen.

Palmolive Porifying Clay Body Wash

Clay Body Wash van Palmolive – Lekker, een grote fles douche van Palmolive! Deze zachte lichaamspeeling met klei zou de huid moeten reinigen en je thuis zo’n luxe spa-gevoel bezorgen. Hij is er in drie soorten: in mijn box zat een fles met Aloe Vera die heerlijk fris ruikt. Deze gaat meteen mee de douche in!

Purol Lipbalsem

Bee Lippenbalsem van Purol – Ha fijn, een lippenbalsem! Hier heb ik er nooit genoeg van in de winter. Ook niet als ik er nog een berg op voorraad heb liggen. Die sticks zijn gewoon zo handig! En Purol is een fijn merk, dus met deze stick kom ik de rest van de winter wel door!

Redken Extreme Anti-Snap

Extreme Anti-Snap van Redken – Wauw, nog een mooi merk in deze box. Dit spulletje helpt beschadigd haar er weer bovenop en beschermt tegen nieuwe schade die je haar elke dag weer kan oplopen. Je doet het gewoon na het wassen in je haar… en laat het er lekker in zitten. Niet uitspoelen dus! In de box zit een travel size van dit product.

Nyx Soft Matte Lip Cream

Soft Matte Lip Cream Tokyo van Nyx – Oh wauw, een mooie lip cream van Nyx?! Super!! Het kleurtje is heel mooi, warm en neutraal, precies wat ik graag draag! Normaal gesproken houd ik meer van de huidverzorging, maar met dit make-upje ben ik toch erg blij!

Wauw, wat een gave producten in de Bluxbox Winter 2019! Ik ben echt super verrast en deze keer zit er ook geen enkel product in dat ik niet kan gebruiken. Fijne merken als Figs & Rouge, Nyx, Redken en Purol en weer heel veel verschillende producten. Super samengesteld en heel fijn om te krijgen. Blij mee!

Bluxbox Winter 2019 totale waarde

1 Comment

  • Reply Review: Palmolive Purifying Clay Body Wash - Huid en Haar 27 februari 2019 at 1:03 pm

    […] fles zat in de Bluxbox van winter 2019: de Palmolive Cleansing Mud Body Wash. Een primeur voor Bluxbox, want deze was nog […]

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: