Reviews & Unboxings

Review: Wrap Mains Hydra-Repair van Qiriness

17 november 2018
Wrap Mains Hydra Repair

Heerlijk vind ik ze, handmaskers. Deze Wrap Mains Hydra-Repair van Qiriness zat in de Bluxbox van afgelopen herfst en kwam me vandaag heel goed van pas. Nu het weer wat kouder wordt buiten worden mijn handen steeds droger. Vooral als ik net mijn handen heb gewassen lijkt het wel of er geen handcrème tegen werkt. Tijd voor een hydraterend handmasker!

Over Qiriness
Wrap Mains Hydra Repair

Nog nooit van dit merk gehoord, maar zo te zien aan de naam van het product is het Frans? Volgens de website klopt dat, maar de oprichtster is van oorsprong Koreaans. En ze wil een merk neerzetten dat jou helpt om thuis een echt spa-gevoel te krijgen: compleet met ontspannende werking en ingrediënten die jouw huid weer laten stralen. 

Daarom zijn alle producten voorzien van een subtiele, ontspannende geur, getest door dermatologen en vrij van parabenen. Dat klinkt alvast goed! 

De Wrap Mains Hydra-Repair

Oftewel het herstellend, hydraterend handmasker. In dit zakje zitten twee plastic handschoenen, gevuld met een hydraterend spulletje. De instructie is simpel: was eerst je handen, en steek dan je schone handen in de handschoenen. Een half uurtje wachten en hup! Zachte, gehydrateerd handen voor jou. 

Zoals het merk belooft heeft het hydraterend spulletje een zachte, fijne geur die ook een beetje door de handschoenen heen komt. De handschoenen zijn netjes opgevouwen en komen gemakkelijk uit het zakje. Ziet er heel professioneel uit!

Our desire is to offer each woman in her home a personalised response in terms of skincare, combining the effectiveness of active ingredients and the sensory pleasure of use, with results comparable to those of a spa treatment.

Mi-Ryung Beilvert, President and Founder of Qiriness
Het gebruik

Het aantrekken van de handschoenen duurt even: de handschoenen zitten dicht aan de onderkant zodat het hydraterend spul er niet uit loopt. Slim, maar er is geen scheurlijntje. Je moet ze dus wel een beetje openpeuteren. Gelukkig gaat dat niet heel moeilijk en heb ik ze vrij snel aan. 

Een half uur intrekken is wel vrij lang, maar gelukkig heb ik de tijd vandaag. Ik ga er heelijk bij zitten, zet een serie aan op Netflix en relax. Er zit geen plakkertje of iets dergelijks aan de onderkant, dus je kunt ze niet aan de polsten afsluiten. Dat is wel lastig… ik masseer het spulletje er zelf alvast een beetje in zodat het niet alleen op mijn vingers, maar op mijn hele hand komt zonder uit de handschoen te lopen. Na een half uurtje haal ik de handschoenen er weer af. Ik heb een wat slijmerig laagje op mijn handen liggen dat ik in de huid probeer te wrijven, maar het trekt maar heel langzaam in. Het laatste beetje heb ik afgedroogd. Maar eerlijk is eerlijk: mijn handen zijn wel heerlijk gehydrateerd en voelen voor het eerst vandaag niet meer droog aan. Erg fijn! 

Wrap Mains Hydra Repair
Product: Wrap Mains Hydra-Repair
Merk: Qiriness
Kopen: ICI Paris
Kosten: €5,94 (per stuk)
Dit vind ik ervan

De verpakking en de handschoenen zelf zijn een beetje ongemakkelijk in het gebruik. Door het gebrek aan scheurlijntjes en het niet kunnen dichtmaken van de handschoenen kun je niet echt lekker achterover gaan zitten. Het resultaat is wel heel fijn: ik heb er mooie zachte handen aan overgehouden en die oppepper had mijn huid met het kouder wordende weer echt wel nodig! 

Een aanrader, al zou ik wel rustig blijven zitten en misschien zelf even een plakbandje of elastiekje gebruiken om de handschoenen aan de polsen dicht te maken. 

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: