Reviews & Unboxings

Review: White Brightening Cream van Eve Lom

1 december 2018
Eve Lom White Brightening Cream

In de speciale Limited Edition Eve Lom Box van Look Fantastic zat ook deze White Brightening Cream. Deze creme kun je zowel overdag als ’s avonds als nachtcreme gebruiken, en hij belooft de huid egaler en stralender te maken. Ik gebruikte hem in combinatie met de cleanser van Eve Lom. 

Over Eve Lom

Eve Lom White Brightening Cream

Eve Lom is ooit begonnen met de cleanser, en dit is dan ook het iconische product van dit merk en (volgens de website) de eerste stap naar een mooie, stralende huid. Eve Lom gebruikt dan ook mooie, luxe en natuurlijke ingrediënten in alle producten om uiteindelijk iets te maken dat geschikt is voor elk huidtype en voor de meeste veel voorkomende huidproblemen. 

Over de White Brightening Cream

Zoals alle producten van Eve Lom komt ook de White Brightening Cream in een compleet pakketje, met een uitgebreide beschrijving en gebruiksaanwijzing, een luxe, glazen pot met creme en een spateltje voor de hygiene. 

Een van de meest gehoorde ‘klachten’ die je over potten creme hoort is dat het in een pot zit. Hieraan kleven wat bezwaren. Zo moet je met je vingers in de pot, en kunnen er aan je handen ook wel allerlei vuiligheidjes plakken die zo in de pot terecht komen, zich daar verspreiden en die je daarna dus weer op je huid smeert. Om dat te voorkomen krijg je van Eve Lom dus een spateltje bij die pot creme. Die gebruik je alleen om de juiste hoeveelheid creme uit de pot te halen en spoel je daarna gemakkelijk weer af. Wel zo hygiënisch! 

De creme zelf is mooi en romig van textuur en helemaal wit. Hij ruikt heel neutraal, het soort geurtje dat je bij een creme zou verwachten eigenlijk. De pot zelf ziet er heel mooi en luxe uit, wit met een gouden randje en van glas. Staat heel mooi in de badkamer! 

Our luxurious formulas encourage mindful application and feel like a daily treat for your skin.

eve lom

Het gebruik

Ik heb de White Brightening Cream gebruikt volgens de gebruiksaanwijzing: twee keer per dag en zonder eerst een toner te gebruiken. Ik heb de creme gedoseerd met het meegeleverde spateltje. Dat was wel even wennen (want hoeveel gebruik je precies) maar dat had ik gelukkig snel door. Ik vind het spateltje nu ideaal en ga hem ook zeker weer gebruiken bij toekomstige potten creme! 

De creme voelt heel vol en romig aan en is gemakkelijk aan te brengen. Het trekt snel in en voelt echt geweldig! Nog nooit zo’n zachte en gehydrateerd huid gehad. Wel doe ik een beetje extra creme op de wat drogere plekjes op mijn gezicht, dus als je een droge huid hebt, heb je waarschijnlijk iets meer creme nodig dan ik. Maar ook op die plekjes trekt de White Brightening Cream goed in en hydrateert geweldig. 

Eve Lom White Brightening Cream
Product: White Brightening Cream
Merk: Eve Lom
Kopen: Look Fantastic
Kosten: €86,45 (50 ml)

Dit vind ik ervan

Wauw, wat een fijne creme! Zeker nu het wat kouder wordt en mijn gezicht wat meer te verduren heeft is deze echt ideaal. Het spateltje werkt fijn, de creme trekt snel in, ik heb geen toner nodig, maar doe ’s avonds nog wel een beetje serum onder mijn creme. 

Wat ik verder heel bijzonder vind aan de White Brightening Cream is dat hij dus echt werkt op alle soorten huid. Op de wat drogere plekjes had ik wel wat extra nodig, maar werkte het wel goed. En op de wat vettige plekjes trok het even snel in maar liet geen vettig laagje achter. Ook na een hele dag wat er minder vet of olie op mijn huid te zien, dus over het geheel is mijn huid er egaler en rustiger van geworden. Het enige nadeel, zoals ook bij de cleanser van Eve Lom, is het prijskaartje. Maar daar heb je dan wel een heel erg fijn product voor. 

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: