Reviews & Unboxings

Review: Vibrant Duo Eyeshadow van Mesauda Milano

20 november 2018

In de Bluxbox van afgelopen herfst zat dit lieve oogschaduw duo: de Vibrant Duo Eyeshadow van Mesauda Milano. Twee kleurtjes die mooi bij elkaar passen voor een goede basismake-up, en die ook nog eens mooi passen bij de herfst. 

Over Mesauda Milano

Duo Vibrant Eyeshadow

Mesauda Milano kennen we al van spulletjes die eerder in de Goodiebox zaten: een mooie, fel roze lipstick en een nagellakje in knaloranje. Deze keer geen knalkleuren en een ander soort product. 

Mesauda Milano is een Italiaans merk (Milano gaf het waarschijnlijk al een beetje weg) dat zich specialiseert in cosmetica. Daarbij is de missie van dit merk om goede, mooie make-up in de markt te zetten met een goede kwaliteit, maar tegen een prijs die voor iedereen betaalbaar blijft. 

Over de Vibrant Duo Eyeshadow

De Vibrant Duo Eyeshadow die in de Bluxbox zat heeft twee kleurtjes: een matte, creme-achtige kleur en een donkergroen. Persoonlijk is groen niet een van mijn favoriete kleuren, maar deze is wel vrij natuurlijk en daarom probeer ik hem toch. 

Duo Vibrant Eyeshadow Swatches

Ik heb de oogschaduw geprobeerd in combinatie met de primer van Essence die ook in de Bluxbox zat. Weliswaar geen officieel oogschaduw-primer, maar toch het proberen waard. De swatches van de oogschaduw zijn mooi: niet superlicht of superdonker, maar een mooi, zacht lijntje met een heel klein beetje shimmer. Wel is het pigment wat minder. Ga je voor een zachte look voor elke dag, dan is dat prima, maar voor een spetterend resultaat heb je dus meer oogschaduw nodig. 

Mesauda Milano’s philosophy lies in the principle for which beauty is a right that must be able to combine the art of aesthetics with the health protection and the respect for the diversity, that characterizes unique traits of everyone.

mesauda cosmetics

Het gebruik

De Vibrant Duo Eyeshadow leent zich goed voor mooie, zachte ooglooks met een donker randje. De donkergroene kleur is ook echt wel donker! Je kunt hem wat oplichten door de lichtere kleur eronder te gebruiken en er dan met groen overheen te gaan. Dat werkte bij mij wel goed – ik houd zelf niet zo van enorm donker, tenzij ik echt een Smokey Eye wil maken. 

De combinatie met de primer werkte wel okee. Zonder primer zakt de oogschaduw na een hele dag werken wel in de plooitjes van je oogleden. Met primer houdt hij het voor mijn gevoel net iets langer vol en blijft wat mooier op je oogleden zitten. 

Duo Vibrant Eyeshadow
Product: Vibrant Duo Eyeshadow
Merk: Mesauda Milano
Kopen: Mesauda Webshop
Kosten: €4,25

Dit vind ik ervan

Voor een budgetmerk is dit een fijne oogschaduw. Het pigment is wat zacht, maar voor een mooie look voor elke dag is dat geen groot probleem. De donkere oogschaduw is ook echt donker en kun je oplichten met de lichtere kleur, of lekker donker laten. Daarmee kun je met twee simpele kleurtjes eigenlijk best heel veel kanten op. Een mooi duo dus voor je make-up basis! 

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: