Reviews & Unboxings

Review: Pore Refining Sheet Mask van Masque Me Up

15 november 2018
Pore Refining Sheet Mask Masque Me Up

In de Goodiebox van oktober kreeg ik deze Pore Refining Sheet Maak van Masque Me up. Dit merk kennen we nog van het bubbeltjesmasker dat ik eerder kreeg. Deze keer geen belletjes, maar een laagje dat je op je gezicht legt. Deze zou de huid schoon moeten maken en de poriën moeten verkleinen. 

Over Masque Me Up
Pore Refining Sheet Mask van Masque Me Up

Ik wil graag wat meer weten over dit merk, maar vreemd genoeg kan ik op de website niets over het merk zelf vinden. Geen oprichter, geen achterliggende filosofie, niets… goed, alleen maskers, dus. Maar wel maskers voor echt alles: je gezicht, maar ook je handen en je voeten. En een flinke hint dat het een Deens merk is, aangezien er alleen een distributeur in Denemarken en een in Noorwegen is. Dat geeft ook meteen de Deense oorsprong van de Goodiebox weer weg. 

De Pore Refining Sheet Mask

Op de achterkant van het zakje staat de gebruiksaanwijzing, als begrijp ik hem nog niet helemaal. Iets met laagjes…? Goed, aanbrengen op een schoon gezicht in ieder geval, 20 minuten laten intrekken en dan de rest in de huid masseren. Ik hoop dat het niet weer van dat plakkerige spul is zoals bij het bubbeltjesmasker van de vorige keer. 

De inhoud van het zakje ruikt zacht en fris en doet mij een beetje aan wasverzachter denken. Geen straf, mijn wasverzachter vind ik ook lekker ruiken. Wel is het even prutsen met het masker: het zit op een dotje aan elkaar vastgeplakt. 

Pore Refining Sheet Mask Masque Me Up
Product: Pore Refining Sheet Mask
Merk: Masque Me Up
Kopen: Luxplus
Kosten: €4,75 (per stuk)
Het gebruik

Als ik het masker eenmaal uit elkaar gepeuterd heb snap ik wat ze bedoelen met die laagjes. Het eigenlijke masker zit tussen twee laagjes gaas ingepakt. Het eerste laagje eraf halen gaat gelukkig gemakkelijk. Het zachte laagje dat eronder zit leg je op je gezicht en dat is nog wel even een dingetje. Voor mij waren de gaten voor de ogen eigenlijk te klein en zat de mond niet helemaal op de juiste plek. Misschien is mijn gezicht niet Scandinavisch genoeg..? Na een beetje prutsen en schuiven vind ik het goed en kan ook het buitenste laagje gaas eraf. Wat er overblijft is een heeeeelll dun laagje dat op mijn huid geplakt zit. Dit laagje is wat gemakkelijk aan te passen aan je gezicht, zodat je het masker nog op zijn plaats kunt schuiven. 

Twintig minuten later haal ik het dunne laagje weer van mijn gezicht. Er zit nog wel wat spul op mijn huid… maar het plakt niet! Yes! Ik ben blij. Dit spulletje masseer ik in de huid en… het is klaar! Geen plakkerig laagje dat ik er nog af moet spoelen, maar gewoon een lekker zachte huid. Fijn!

Dit vind ik ervan

Okee, vanwege de eerdere ervaring met het bubbeltjesmasker was ik wel een beetje sceptisch over dit merk. Maar geen bubbels, geen problemen lijkt het! Dit masker vind ik een stuk fijner. Het doet wat het belooft, laat geen raar plakkerig laagje achter en maakt mijn huid weer lekker zacht en soepen. Het is wel even prutsen om alles op zijn plaats te krijgen, maar dat is hij zeker wel waard. Een fijn masker! 

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: