Reviews & Unboxings

Review: Glazin Over Lipgloss van INC.redible

29 oktober 2018
INC.redible Glazin Over Lipgloss in de kleur Vibes Tribe

Deze zat in de Look Fantastic Box van augustus: de INCredible Glazin Over Lipgloss van Nails Inc.  Met een helderrode kleur waar ik het al benauwd van krijg als ik het zie: durf ik daarmee over straat? Nou, ja dus. Want als je hem gebruikt wordt ‘ie alleen maar mooier.

Over INC.redible
INC.redible Glazin Over Lipgloss in de kleur 'Vibes Tribe'

Nails Inc. klinkt alsof het een nagelmerk is… en dat is ook zo. Het merk maakt ook hele fijne nagellakjes, zoals Clarendon Street, die ik afgelopen maand in de Goodiebox vond.

De naam is er inderdaad wel omdat Nails Inc. is begonnen als merk voor nagels, en is begonnen als merk voor de eerste luxe nagelsalon in de UK. De producten verspreidden zich snel en pas vorig jaar (2017) zijn de niet-nagelproducten toegevoegd aan het merk onder de naam INC.redible, waar dus ook de Glazin Over lipgloss vandaan komt. Beide merken zijn cruelty free.

The brand mission is to deliver an INC.redible cosmetic range with genuinely INC.redible products.

Thea Green | Eigenaar van Nails Inc. 
Glazin Over Lipgloss

Qua kleur lijkt de Glazin Over Lipgloss erg op de lipgloss die ik een tijdje geleden als verrassing van Rituals kreeg. Hetzelfde helderrood, en ook een lipgloss. Zelfs de verpakkingen lijken wel een beetje op elkaar: mooie vorm, strak afgewerkt met een dop in dezelfde grootte en breedte.

Ik kreeg deze lipgloss in de kleur Vibes Tribe: een mooie, helderrode kleur die je goed kunt dragen op een feestje!

Het gebruik
Swatch van de Glazen Over Lipgloss van INC.redible - Vibes Tribe
Swatched! Een mooie, helderrode kleur.

In het gebruik is de Glazin Over Lipgloss wel heel bijzonder. De meeste lipgloss die ik heb geprobeerd is glimmend (daarom ook ‘gloss’) en blijft als een soort laagje op je lippen zitten. Dat geeft een mooi glimmend effect, maar zorgt er ook voor dat je haar eraan blijft plakken als er een beetje wind staat…

Daar heb je bij de Glazin Over Lipgloss dus geen last van. Deze lipgloss is namelijk niet glimmend maar meer mat, en er ligt dus ook geen plakkerig laagje op je lippen! Ik was aangenaam verrast. Het kleureffect is daarmee heel anders dan dan de andere lipglossen die ik heb en ziet er dus ook niet als een lipgloss uit, maar meer als een subtiel soort lipstick. Yes!

INC.redible Glazin Over Lipgloss in de kleur Vibes Tribe
Product: Glazin' Over Lipgloss (Vibes Tribe)
Merk: INC.redible 
Kopen: Look Fantastic
(14 verschillende kleuren)
Kosten: € 9,45

Dit vind ik ervan

Ik was heel aangenaam verrast door deze lipgloss! Ik vind de glimmende lipgloss ook erg mooi, maar houd vaak iets minder van het plakkerige effect. Dat is bij de Glazin Over Lipgloss dus geen probleem, want plakt niet! Deze wordt dus heel snel favoriet.

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: