Reviews & Unboxings

Review: Glow Activating Anti Wrinkle Serum van Caudalie

2 januari 2019
Serum van Caudalie

Dit serum van Caudalie was de eerste die ik ooit heb geprobeerd. Nouja, op de proefverpakking van Avant uit de Look Fantastic Box na, dan. Ik kocht hem in de Limited Edition Caudalie Box van Look Fantastic – superfijne box trouwens! Na een week gebruiken was ik verkocht, en na een paar maanden (met wat testperiodes ertussen) was hij jammer genoeg op. Maar dit serum van Caudalie komt zeker nog een keer terug!

Over Caudalie

Caudalie gaat over druiven. De wijnkenners zijn misschien zelfs al bekend met het woord: Caudalie is namelijk de lengte van tijd dat de aroma’s van de wijn na het proeven nog in de mond blijven hangen.

Serum van Caudalie

Maar je kunt meer met druiven dan alleen wijn maken, ontdekte dit Franse echtpaar op hun wijnboerderij. Druivenpitten bevatten namelijk een van de meest krachtige anti-oxidanten uit het plantenrijk: polyfenolen. Met die eigenschap is Caudalie ontstaan: uit pitten die voor de wijn niet belangrijk zijn, maar wel de redding zijn voor je huid.

Over het Glow Activating Anti Wrinkle Serum

Een lange naam voor een bijzonder product. Dit serum van Caudalie zit in een mooie, luxe uitziende flacon met een pompje. Zo heb je elke keer precies de juiste hoeveelheid en komt er geen viezigheid in je product. Superfijn!

Het serum zelf ruikt heel neutraal, een beetje creme-achtig. Ik kan het niet anders omschrijven, maar zo ongeveer als je van een creme verwacht dat hij ruikt. Het serum is vrij dun. Niet vloeibaar, maar het blijft maar net op je hand liggen als je een dosis uit het pompje haalt.

Wij zochten een franse, vrouwelijke naam met een link met onze wijnbouw geschiedenis. Caudalie is een woord dat in de oenologie gebruikt wordt om de meeteenheid van de tijd dat de aroma’s van de wijn na het proeven in de mond aanwezig blijven aan te duiden.

Caudalie.com

Het gebruik

Dit serum van Caudalie was mijn eerste, echte kennismaking met serums in mijn beautyroutine. En het was een hele fijne kennismaking!

Ik heb dit serum twee keer per dag gebruikt, ’s morgen en ’s avonds. Dankzij het pompje had ik precies de juiste hoeveelheid. Wel was het even puzzelen met uitsmeren. Als je geen serum gewend bent begin je met het uitsmeren als een creme, maar omdat het zo dun en licht is kun je het veel gemakkelijker uitsmeren en heb je er dus minder van nodig.

Doordat je elke keer de juiste hoeveelheid pakt, gaat de fles ook lekker lang mee. Ik heb hem een paar keer aan de kant geschoven om iets anders te testen, maar heb er zeker een maand mee gedaan bij twee keer per dag gebruiken. Op het laatste heb ik iets meer dan een pompje per keer gebruikt, omdat het wat kouder werd buiten en mijn huid iets meer begon te vragen.

Serum van Caudalie
Product:   Glow Activating Anti Wrinkle Serum
Merk:       Caudalie
Kopen:     Look Fantastic
Kosten:    € 41,45 (30 ml)

Dit vind ik ervan

Ik heb genoten van dit serum. Hij zorgde voor een extra laagje hydratatie op mijn huid, waardoor de drogere plekjes een stuk minder dof, schraal en geïrriteerd aanvoelden. En de dagcreme die ik er overheen deed kon ik ook een stuk lichter houden omdat mijn huid al een boost had gekregen van het serum. Dus ook geen vettige plekken op mijn voorhoofd en kin.

Alles bij elkaar vond ik dit een heel fijn product, jammer dat het nu op is! Ik heb nog een paar serums te testen, maar deze komt zeker nog een keer terug!

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: