Reviews & Unboxings

Review: First Aid Beauty Facial Radiance Pads

3 april 2019
First Aid Beauty Set

Een tijdje geleden kocht ik een kleine travel kit van First Aid Beauty. Het ging mij eigenlijk om de Face Cleanser die erin zat, maar ik kreeg zo ook weer de kans om twee andere producten van dit merk te testen! Een daarvan waren de Facial Radiance Pads. Een soort kleine, dunne wattenschijfjes die je na het reinigen van je gezicht gebruikt.

Over First Aid Beauty

First Aid Beauty Facial Radiance Pads

Firs Aid Beauty is een merk dat zicht richt op de gevoelige huid. Veel ‘gewone’ cosmeticaproducten kunnen bij een gevoelige huid een reactie geven en die is niet altijd even prettig. Ook Lilli Gordon, de oprichter van First Aid Beauty, had hier last van. In plaats van dan maar geen spullen te gebruiken zette ze haar eigen label op. Speciaal gemaakt voor mensen met een gevoelige huid. En mensen die gewoon geen rommel in hun producten willen hebben.

Over de Facial Radiance Pads

Zo op het eerste gezicht deden deze dunne wattenschijfjes mij denken aan de cleansing pads van NIP+FAB die ik een tijd geleden heb geprobeerd. Alleen deze zijn dus niet om te reinigen, maar voor na het reinigen. Ik heb ze dus gebruikt als een soort van toner nadat ik mijn gezicht heb schoongemaakt.

De wattenschijfjes zijn heel dun en gedrenkt in een soort vloeistof. Er zit verder niet echt een geur aan, of misschien iets heel lichts en neutraals. De pot zelf is lekker groot en je krijgt er dus een heleboel. Door de draaidop sluit hij goed af en drogen de schijfjes dus niet uit.

‘All of our products are formulated with skin nurturing ingredients, are allergy or safety-in-use tested, and strike the perfect balance between efficacious, yet safe for sensitive skin.’ 

firstaidbeauty.com

Het gebruik

Ik heb deze schijfjes dus na het reinigen van mijn gezicht gebruikt, als een soort van toner. Geen idee of dat ook de bedoeling is van deze dingetjes, maar dat stond er niet heel duidelijk op. Doordat ze vochtig zijn wordt je gezicht er niet echt droger van… maar ze geven wel een lekker fris gevoel na het schoonmaken. De schijfjes kun je gewoon weggooien, dus lekker makkelijk in gebruikt.

Zelf heb ik niet echt een verschil gemerkt tussen het wel of niet gebruiken van de Facial Radiance Pads. Ze voelen wel lekker fris aan, maar ik heb niet het idee dat mijn gezicht er nu veel schoner of beter van werd.

First Aid Beauty Set

Product: Facial Radiance Pads
Merk: First Aid Beauty
Kopen: Look Fantastic
Kosten: €29,45 (60 pads)

Dit vind ik ervan

Ondanks dat ik geen verschil voelde of merkte, zijn de Facial Radiance Pads can First Aid Beauty wel heel fijn in gebruik. Ze geven een lekker fris gevoel en zijn gemakkelijk in het gebruik. Persoonlijk zou ik deze niet toevoegen aan mijn dagelijkse routine, maar ze lijken me wel heel gemakkelijk om mee te nemen. Zo kun je ook als je op reis bent even snel je gezicht opfrissen zonder dat je daar een heleboel spullen voor nodig hebt. Gewoon even een schijfje er overheen, dingetje weggooien en klaar.

Mijn conclusie is dus dat deze dingetjes niet in mijn badkamer hoeven te staan, maar in de handbagage van mijn reistas misschien wel heel handig kunnen zijn.

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: