Reviews & Unboxings

Review: Dead Sea Water Mineral Body Lotion van Ahava

24 oktober 2018
Mineral Body Lotion Ahava
Mineral Body Lotion Ahava

In de Look Fantastic Box van oktober zat deze fijne Body Lotion van Ahava – voluit de Dead Sea Water Mineral Body Lotion. Met mineralen uit de Dode Zee dus. Een fijn spulletje en zo graag gebruikt dat hij heel snel op was!

Over Ahava

Ahava was voor mij nog niet bekend, dus ben ik op speurtocht gegaan naar dit merk. Het merk werkt dus met de unieke mineralen die je alleen kunt vinden in de Dode Zee, en maakt gebruik van een combinatie van natuurlijke ingrediënten en en wetenschappelijke benadering. Het idee is om niet alleen door middel van de producten je huid te verbeteren, maar om je huid ook datgene te geven dat het nodig heeft om zichzelf in goede conditie te houden. Hoe gaaf is dat?!

Verder geeft Ahava om de natuur, en om je huid. Alle producten zijn vrij van parabenen, zijn vegan en zijn uitgebreid getest op allergische reacties en reacties van de gevoelige huid. Daarnaast worden chemische substanties als Sodium Lauryl Sulfaat (SLS), phthalaten en triclosan niet gebruikt in deze producten. 

Ahava Minera; Body Lotion - Banner
Product:  Dead Sea Water 
          Mineral Body Lotion
Merk:     Ahava
Kopen:    Douglas
Kosten:   € 27,14
Het gebruik

De bodylotion van Ahava ruikt heerlijk fris: een beetje spa-achtig. Mij niet hij denken aan de geur die in de sauna hangt. Een beetje zoutig maar ook iets van eucalyptus of rozemarijn. Kruidig, eigenlijk. Smeren gaat ook fijn. De body lotion smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Geen vettige vingers na het smeren dus, en dat is wel zo fijn! 

Dit vind ik ervan

Zo jammer dat er maar een kleine probeertube van deze Body Lotion in de box zat! Ik ben helemaal verliefd. Hij smeert heel fijn, voelt niet vettig of plakkerig, ruikt heerlijk en herstelt mijn huid prima na het douchen! 

Zonder body lotion is mijn huid vaak wat aan de droge kant, vooral op mijn (onder)benen. Een goede bodylotion lost dat probleem op, en deze wordt zeker favoriet. 

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: