Reviews & Unboxings

Review: Comme Deux Liplove

31 maart 2019

De Liplove van Comme Deux zat in een van mijn Goodieboxen en is dus een lip-olie. Geen lipgloss, lipstick of lipbalsem – maar een lip-olie. Wat is dat? En wat is het verschil met al die andere dingen? Ik werd er nieuwsgierig van en probeerde dit aparte ding uit.

Over Comme Deux

Comme Deux klinkt als een Frans merk, maar komt eigenlijk uit Denemarken. Geen wonder dus dat je hem in de Goodiebox terugvindt. Het merk is nog niet zo heel oud, en combineert de wensen van gewone mensen zoals jij en ik met de kennis van experts om producten te maken die gemakkelijk in gebruik zijn en ook nog eens ontzetten goed werken. Dat klinkt veelbelovend!

Over de Liplove Lip-olie

Ik had dus nog nooit gehoord van lip-olie. Niet zo gek ook, want Comme Deux is de enige die deze term gebruikt voor een product. Maar wat is het?!

Volgens de verpakking kun je er verschillende kanten mee op. De Liplove bevat een heleboel verzorgende ingrediënten die jouw lippen superzacht maken en hydrateren. Daarmee kun je hem dus vergelijken met een lipbalsem. Ook geeft hij een zacht glanzend laagje aan je lippen. Dus toch een lipgloss…?

De Liplove heeft wel een kleurtje als hij in de verpakking zit, maar geeft zelf geen kleur af. Je kunt hem dus gewoon als neutrale lipbalsem of lipgloss gebruiken. Verder zit er ook geen geur aan dit spulletje – dat scheelt weer. Als er iets erg is zijn het wel van die mierzoet ruikende lipglossjes…

‘We co-create our products with real
women using ingredients that are there
because they work.’

commedeux.com

Het gebruik

De verpakking doet erg denken aan een lipgloss: een transparante koker met lip-olie, en een staafje met een iets gebogen uiteinde waarmee je het spul op je lippen kunt smeren. Geen verrassingen hier dus.

Ik heb de Liplove op verschillende manieren uitgeprobeerd, omdat het zo’n veelzijdig product is. Allereerst als lipbalsem/lipgloss. En wat lijkt hij op lipgloss. Het laat inderdaad een zachte glans achter op je lippen, maar het plakt enorm. Ga er dus niet mee met losse haren in de wind lopen, want je haar plakt binnen de kortste keren vast. Kijk, daarom draag ik dus niet vaak lipgloss.

Het verzorgende gedeelte is wel heel fijn. Mijn lippen worden er heel zacht van en ik heb minder last van losse velletjes op mijn lippen. Vooral in de winter is dat heel fijn! Maar door het plakkerige lipgloss-effect vind ik hem dus niet zo geweldig om overdag te dragen. Doordat hij een laagje achterlaat ‘eet’ je het dus ook weer op, en dat is jammer.

Uiteindelijk ben ik hem gaan gebruiken als een soort van lip-masker. Ik doe hem ’s avonds voor het slapengaan op en laat het lekker de hele nacht zitten. Geen geplak en gedoe, en de volgende morgen zijn mijn lippen superzacht en verzorgd. Het laatste beetje verdwijnt met tandenpoetsen en ik ben klaar voor de dag.

Product: Lip Love
Merk: Comme Deux
Kopen: Goodieshop
Kosten: €18,00

Dit vind ik ervan

Tja, het was even zoeken en wennen met dit product. Geen lipbalsem, geen lipgloss maar een lip-olie. En nu dus ook een lip-masker. De Liplove verzorgt inderdaad heel goed, maar eerlijk gezegd vergeet ik hem vaak. Hij ligt bij mij in het nachtkastje en ik gebruik hem eigenlijk alleen als ik eraan denk, of als ik echt hele droge lippen heb (want dan denk ik eraan, haha).

Een fijn en goed verzorgend product dus, maar niet iets dat ik elke dag gebruik.

1 Comment

  • Reply Unboxing: de Dutch Beauty Awards met Goodiebox - Huid 'n Haar 25 maart 2020 at 9:29 am

    […] van Comme Deux – De lipolie van Comme Deux hebben we ook eerder in een Goodiebox gekregen. Als spulletje voor overdag vind ik hem minder […]

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: