Reviews & Unboxings

Review: Cleanser van Eve Lom

12 december 2018
Eve Lom Cleanser

Een tijdje geleden kocht ik de Limited Edition Eve Lom Box via Look Fantastic. Hij was wel een beetje prijzig, maar ik heb er echt geen spijt van gehad. Wat een fijne producten! Deze cleanser zat in probeerformaat ook in de beautybox, en is echt heel fijn, ook voor je make-up. 

Over Eve Lom

Eve Lom Cleanser

Eve Lom is ooit begonnen met de cleanser, en dit is dan ook het iconische product van dit merk en (volgens de website) de eerste stap naar een mooie, stralende huid. De makers van Eve Lom geloven dat een goede reiniging van de huid essentieel is voor een mooie en stralende huid, en ik ben het helemaal met ze eens. 

Ze gebruiken dan ook mooie, luxe en natuurlijke producten die ze verwerken in hun iconische cleanser. Daarbij wordt je geadviseerd om ook de speciale massagetechnieken te gebruiken die ze in de bijsluiter beschrijven, zodat ook je huid en je lymfeklieren alle afvalstoffen goed kunnen verwijderen. 

Over de cleanser

Zoals ik al zei is de cleanser van Eve Lom het eerste en meest iconische product van het merk. Het komt dan ook in een luxe verpakking: een grote pot met cleanser, een uitgebreide beschrijving met allerlei massagetechnieken en een speciaal ‘muslin cloth’. Dat laatste is een schoonmaakdoekje van geweven katoen. Het voelt heel fijn aan op je huid en door de geweven stof krijg je ook meteen een zachte peeling mee. De massagetechnieken moeten ervoor zorgen dat elke keer dat je je huid schoonmaakt, je ook echt een ontspanningsmomentje voor jezelf hebt en dus helemaal relaxed je badkamer weer uit stapt. 

Ik vind het heel mooi vormgegeven, het is echt een totaalpakketje dat je koopt. De cleanser zelf is groen. Een beetje aparte kleur en hij ruikt ook best kruidig. Ik vind het wel lekker, maar ik heb ook reviews gelezen van mensen die de geur echt vreselijk vonden en hem om die reden echt niet konden gebruiken. Het is dus wel aan te raden om eerst even te snuffelen voor je deze (toch wel dure) cleanser van Eve Lom koopt. 

We believe flawlessly clean and gently exfoliated skin provides the perfect canvas for skincare to perform, allowing us to achieve optimum results for your skin.

Eve Lom

Het gebruik

Toegegeven, ik heb niet altijd tijd voor een uitgebreide gezichtsmassage als ik mijn gezicht schoonmaak. ’s Morgens heb ik haast en ’s avonds ben ik vaak moe en wil ik liever slapen dan mijn gezicht masseren. Dat deel heb ik dus niet helemaal nageleefd. 

Verder is deze cleanser van Eve Lom wel heel prettig in gebruik! Ik moest even wennen aan de geur, maar vond hem uiteindelijk wel fijn. Als je een portie van deze creme warm wrijft tussen je vingers kun je hem zo op je droge huid aanbrengen. Ook is een aparte make-up remover niet echt nodig: deze cleanser verwijdert ook je make-up. Zelfs je oogmake-up kun je ermee weghalen: hij prikt niet in je ogen en zelfs bij mij als contactlensdrager gaf hij geen irritatie. En dat is best uniek! 

Het meegeleverde doekje is ook heel fijn in het gebruik. Persoonlijk vind ik het fijner dan een washandje – ik was dan ook heel blij dat er nog drie extra doekjes in mijn Limited Edition Box zaten. In totaal heb ik er nu dus vier, plus een klein formaat uit de beautybox. Ze zijn heerlijk om in heet water te dompelen, uit te knijpen en op je gezicht te leggen. Ik kan echt van de warmte genieten en dan voel ik de spanning en stress uit mijn gezicht trekken. 

Naast alle ontspanning maakt hij ook gewoon lekker schoon. Mijn gezicht voelt heel fris en schoon aan, maar zonder dat mijn huid droog of trekkerig wordt. Dat scheelt een hoop! 

Eve Lom Cleanser
Product: Cleanser
Merk: Eve Lom
Kopen: Look Fantastic
Kosten: €63,45 (100 ml)

Dit vind ik ervan

Alles bij elkaar vind ik dat deze cleanser van Eve Lom zijn iconische status ook echt verdient. Hij is ook echt geweldig! Jammer dat er ook een flink prijskaartje aan hangt, dat zorgt er wel voor dat ik er nog even over moet denken of ik hem nog een keertje koop. Hij is het geld wel waard, maar toch… het is wel een investering. 

Maar het hele plaatje klopt wel. Hij maakt goed schoon, een aparte make-up remover is niet nodig (dat scheelt ook wel geld) en met het bijgeleverde doekje krijg je echt een soort mini-gezichtsbehandeling in je eigen badkamer. Absolute aanrader! 

1 Comment

  • Reply Beauty Buys en Trash van december - Huid en Haar 4 januari 2019 at 6:28 am

    […] van Eve LomHelaas, mijn superfijne cleanser van Eve Lom is op! Heerlijk vond ik hem. De geur was even wennen, maar hij maakte goed schoon, prikte niet in […]

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: