Reviews & Unboxings

Review: Blossom Floral Compact van Manna Kadar

22 oktober 2018
Manna Kadar Banner
Manna Kadar Compact Blush & Highlighter

In de Goodiebox van Augustus zat deze Blossom Floral Compact van Manna Kadar. Volgens het doosje een blush en highlighter in een. Mooi design met drie kleurtjes en leuke aanwinst voor mijn bescheiden make-up stash!

Over Manna Kadar

Manna Kadar is nog een vrij jong merk, opgericht in 2012 door de eigenaresse met dezelfde naam. Hun missie is om ervoor te zorgen dat jij er op je best uit ziet (en dat je dat bij voorkeur heel snel voor elkaar krijgt) zodat je de hele dag bezig kunt zijn en je dromen kunt najagen. 

Voor die snelheid heeft Manna Kadar een 3-stappensysteem ontwikkeld, waarmee je binnen 7 minuten jouw look compleet hebt en klaar bent voor de dag!

De Blossom Floral Compact

Allereerst ziet het doosje er heel leuk uit. Met de drie kleurtjes is een mooi design gemaakt waardoor het een mooi geheel is om naar te kijken en je hem ook gerust ergens kan neerleggen, gewoon waar hij mooi ligt te zijn. Voor een combinatie van blush en highlighter is het doosje wel een beetje klein van formaat. Met een goede blusherkwast kun je eigenlijk de kleurtjes niet afzonderlijk van elkaar gebruiken en ben je dus gedwongen ze op je kwast te mixen. 

Nu heb ik deze gekregen in een beautybox, en zie ik dat hij op de shopping pagina van Manna Kadar een stuk groter is! Waarschijnlijk laat het fullsize product zich dus wel wat gemakkelijker gebruiken. 

Manna Kadar Banner
Product: Blossom Floral Compact
Merk: Manna Kadar
Kopen: Manna Kadar Webshop
Prijs: $29,-
Het gebruik

Niet dat het erg is dat je ze allemaal door elkaar moet gebruiken… als je dat doet en je vaagt het uit, krijgt je huid er een gezonde gloed en een subtiele shimmer bij. Zo subtiel dat je het bijna niet ziet, maar het is er wel. 

Zelf gebruik ik de Blossom Floral Compact ook regelmatig als oogschaduw. Met een klein kwastje kun je namelijk wel de kleurtjes apart gebruiken. Waar je wel even op moet letten is dat hij daar eigenlijk niet voor bedoeld is, en deze blush dus wat losser en poederiger is dan de gemiddelde oogschaduw. Daardoor komt er ook wat onder je ogen terecht. Eerst aanbrengen en dan de rest van je gezicht doen dus.

Dit vind ik ervan

De mooie gloed en subtiele kleur van dit kleine doosje vind ik erg mooi. Je kunt de kleurtjes dus goed door elkaar gebruiken. Voor het aanbrengen van een aparte highlighter vind ik het doosje wat te klein. Mocht je daar dus behoefte aan hebben, dan denk ik dat je beter af bent met een losse highlighter. Wel weer heel fijn dat hij zich goed laat gebruiken als oogschaduw, dus bij mij ligt hij vast naast de spiegel! 

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: