Reviews & Unboxings

Review: Ageless Throat & Decolletage Cream van Prai

9 november 2018
Prai Throat & Decolletage Cream

Na de Boob Tube van MIO ontving ik een nieuw, soortgelijk product in de Look Fantastic Box: de Ageless Throat & Decolletage Cream van Prai. Voor hals en decolleté, als ik de omschrijving mag geloven. Waarom zijn hier eigenlijk speciale crèmes voor?

Over Prai
Prai Throat & Decolletage Cream

Opnieuw een voor mij onbekend merk: Prai. Volgens hun eigen website is Prai een van de snelst groeiende beautymerken van dit moment. De producten zijn bedoeld voor vrouwen van boven de 45 (oef.. ik ben nog ietsje jonger gelukkig) en beloven resultaten in een week, voor een fijne prijs. Daarnaast zijn alle producten cruelty free en gaat een deel van de verkoopprijs naar instellingen die dieren helpen. Kijk, dat is fijn om te weten. 

Ageless Throat & Decolletage Cream

Het is nogal een mond vol voor een merknaam, maar de Ageless Throat & Decolletage Cream is dus een creme die tekenen van ouderdom in de hals en over het decolleté tegen wil gaan. Wist je dat dit een van de eerste plekken is waarop je lichaam je echte leeftijd verraad? 

De creme komt in een pot. Dat schijnt wat minder hygiënisch te zijn omdat je er steeds met je vingers in zit, dus gebruik ik een spateltje dat ik na gebruik gemakkelijk schoon kan maken. De creme ruikt wel lekker fris. Niet te sterk, maar wel prettig. 

We believe every single woman should have access to luxury skincare but not at those crazy prices. We give real women, real results, real fast.

Cathy Cangas – CEO Prai Cosmetics
Het gebruik

Ik vind het wel grappig, een smeerseltje voor alleen je hals en je decolleté. Deze creme zou de huid wat moeten verstevigen zodat rimpeltjes en lijntjes wat minder zichtbaar zijn. Daarvoor moet je het spulletje wel twee keer per dag gebruiken, ’s morgens en ’s avonds. 

Ik was wel een beetje sceptisch (producten beloven immers wel vaker wat) maar eerlijk is eerlijk: het heeft daadwerkelijk resultaat! Ik was helemaal verbaasd. Ik ben nog geen 40, maar ook geen 20 meer, en dus zijn er wat lijntjes zichtbaar op mijn decolleté en gaat de huid van mijn hals ook wat minder strak zitten. Treurig maar waar, ik wordt langzaam ouder. 

De Ageless Throat & Decolletage Cream heeft me er wel weer een beetje bovenop geholpen. Want echt waar, na twee weken twee keer per dag smeren… zijn de lijntjes op mijn decolleté een heel stuk vervaagd! Ik had geen idee dat het kon. 

Los van het resultaat is het ook gewoon een fijn spulletje. Het smeert gemakkelijk uit, trekt snel in en maakt mijn huid wat gladder en zachter. Het enige dat ik jammer vind is dat het in een pot zit. Ik krijg snel pukkeltjes in mijn hals, dus ik probeer alles daar zo schoon mogelijk te houden. Een spateltje is dan een goede oplossing, en gelukkig had ik er nog eentje. In mijn beautybox zat overigens een travel size, dus wellicht dat de full size wel met een spateltje erbij wordt geleverd? 

Prai Throat & Decolletage Cream
Merk: Prai
Product: Ageless Throat & Decolletage Cream
Kopen: Look Fantastic
Kosten: €28, 95 (50 ml)
Dit vind ik ervan

Bijzonder maar waar: dit spul werkt dus echt! Maar, daarvoor moet je wel twee keer per dag trouw smeren met een speciaal spulletje voor je hals en decolleté. En misschien heb ik daar nog niet niet genoeg lijntjes en rimpeltjes voor, want ik vind het toch wel weer extra gedoe na de cleanser, de toner, de dagcreme en de oogcreme.

Ben je wat ouder of vind je die kleine lijntjes echt vervelend, dan is dit een goede keus voor je. Lijntjes worden ook echt minder zichtbaar en je huid voelt glad en gehydrateerd aan. Ik vond hem fijn om te proberen, maar hij komt denk ik pas over een jaar of tien weer terug op mijn verlanglijstje. 

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: