Reviews & Unboxings

Mini-unboxing: Comme Deux beautykit

1 maart 2019
Comme Deux Skincare Set

Lieve lezers, jullie hebben het alweer voor elkaar: maar liefst zes personen hebben zich via mijn link (aan de zijkant van mijn blog op de homepage – of hier) aangemeld voor de Goodiebox. Wat super en ontzettend bedankt dat jullie dit via mijn link hebben gedaan!

Voor mij betekent dat een cadeautje: de beautykit van Comme Deux. En omdat ik natuurlijk ook iets terug wil doen, laat ik ‘m graag even zien (en komen er natuurlijk ook reviews)!

Over de Goodiebox weg naar happiness

Als member van Goodiebox word je van harte uitgenodigd om anderen ook aan zo’n mooie maandelijkse beautybox te helpen. Wanneer je dat doet, krijg je als dank ook cadeautjes terug van Goodiebox – en dat begint al bij twee nieuwe members.

Inmiddels hebben maar liefst zes lieve lezers zich aangemeld en kreeg ik van Goodiebox weer een cadeautje: de complete Comme Deux beautykit! Ontzettend bedankt voor het aanmelden via mijn blog, ik ben echt superblij met deze mooie set!

Wat zit erin?

De Comme Deux beautykit heeft (volgens de Goodiebox website) een waarde van €80 en bestaat uit twee fijne gezichtsmaskers en een serum, met als bonus nog de holobag van Comme Deux om je beautyspulletjes in te bewaren. Hier zijn ze:

Comme Deux Discoskin Face Mask

Discoskin Face Mask – Een reinigend masker dat qua kleur… ehhh… eigenlijk alle kleuren van de regenboog heeft? Heel bijzonder. Dit masker zit in een mooie glazen pot, en ziet er eigenlijk te mooi uit om op je gezicht te smeren. Ik ben heel benieuwd wat hij voor mijn huid doet!

Comme Deux Facemask Pinkpaint

Facemask Pinkpaint – Dit masker zat in de blauwe variant in een van mijn Goodieboxen. De roze variant is voor de normale tot droge huid en zou je huid echt een boost moeten geven. Ik ben benieuwd!

Comme Deux Serum Booster Pinkdrops

Pinkdrops Serum Booster – Dit serum kun je op verschillende manieren gebruiken voor een extra boost voor je huid. Je kunt hem direct op je huid druppelen, op die plekjes die even wat extra’s nodig hebben. Of je wrijft een paar druppels over je hele gezicht voor je verder gaat met je verzorging. Of je mixt een paar druppels door je masker of je dagcreme. Extra verwennerij voor je huid!

Alles bij elkaar een hele mooie set voor de huid! Ik ben heel benieuwd naar het discoskin masker – hier heb ik al veel goede dingen over gehoord! Een goed serum is ook altijd welkom, dus die gaat ook zeker gebruikt worden. Reviews komen er natuurlijk daarna ook weer aan!

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: