Reviews & Unboxings

Bubble Mask Bio Detox van Talika – bubbels in mijn neus!

5 november 2018
Talika Bubble Mask

In de Look Fantastic Box van oktober zat weer een fijn maskertje! Deze keer een bubbeltjesmasker: de Bubble Mask Bio Detox van Talika. Ik heb wel vaker dubbelmaskers gebruikt, maar het merk Talika ken ik nog niet. Misschien is deze minder plakkerig?

Over Talika
Talika Bubble Mask

Talika is een merk dat op zoek gaat naar beautyrituelen over de hele wereld, die natuur en schoonheid met elkaar combineren. Een mooie filosofie, die ook alle kanten uit kan gaan: sommige producten vinden hun oorsprong in de Ayurveda of in een Chinees volksgebruik, maar ook supermoderne technieken zoals lichttherapie van NASA dienen als inspiratie voor de producten van Talika.

Het Bubble Mask Bio Detox

Zoals ik al eerdere blogs heb verteld ben ik niet zo dol op bubbelmaskers. Vaak zeggen ze dat je het niet hoeft af te spoelen, maar het laat wel een plakkerig laagje achter op je huid. De Bubble Mask van Talika lijkt qua uiterlijk in ieder geval op de andere maskers die ik heb geprobeerd. Het zit in een zakje en is voor eenmalig gebruik. De geur is prettig en neutraal, een beetje zeepachtig maar wel lekker fris. 

TALIKA is dedicated to revealing a woman’s natural beauty, at every stage of her life. More than a mission, it’s our genuine reason for being. 


Alexis de Brosses, President and Founder
Het gebruik

Aan de zijkanten van het zakje zit zo’n scheurlijntje, zodat je het zakje niet apart open hoeft te knippen. Als ik het open wil maken werkt het zakje alleen niet echt mee! Na een paar pogingen probeer ik de andere kant en daar werkt het scheurlijntje gelukkig wel zoals het hoort. 

Daarna begint het frummelen: doordat het masker in een vloeistof is gedrenkt plakt het flink aan elkaar en is het altijd even pielen voor je het uitgevouwen hebt. In dit geval was het ook gemaakt voor een gezicht dat net iets groter is dan dat van mij, waardoor ik even moest schuiven bij het op mijn gezicht leggen. 

Tijdens het intrekken vormen zich kleine belletjes op de stop van het masker (vandaar ook de naam) en doordat het niet helemaal goed zat ging dat een beetje mis: het masker schuimde zo enthousiast dat ik bij mijn neus en mond een beetje moest deppen om geen bubbeltjes in mijn mond en neus te krijgen! 

En jawel, ook dit masker laat een plakkerig laagje achter op mijn huid. Deze keer heb ik niet gewacht of de vloeistof in mijn huid proberen te masseren, maar het meteen afgespoeld. Ik had wel een mooie zachte huid daarna! 

Talika Bubble Mask
Product: Bubble Mask Bio Detox
Merk: Talika
Kopen: Douglas
Kosten: €8,22
Dit vind ik ervan

Helaas, ook bij dit masker weer zo’n plakkerig laagje. Ik ben en blijf er geen fan van. Dat gezegd hebbende is het wel lekker voor je huid: de mijne werd er in ieder geval wel lekker zacht van! 

Vind je al die bubbeltjes dus niet zo erg en plakt het bij jou niet (of vind je dat ook niet erg…) dan is dit masker wel het uitproberen waard. 

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: