Reviews & Unboxings

Beauty Trash Januari: dit ging er weg

6 februari 2019
Beauty Trash Januari Banner

Ook in de eerste maand van het nieuwe jaar gingen er (helaas!) weer veel mooie producten helemaal op. Een hoop spul was al een aardig eind leeg en dan komt er zo’n maand waarin bijna alles op is. En dat was dus de beauty trash van januari. Veel fijne producten, maar eentje die ik echt ga missen. Lees en geniet mee!

In de douche: Treacle Moon, Rituals en Love Beauty & Planet

Beauty Trash Januari 2019 - Douche

In de douche ging er deze maand heel wat doorheen. Mijn favoriete scrub van Rituals is nu echt helemaal op (snik!). De geur was weer heerlijk en mijn huid werd er lekker zacht en fris van! Doordat er een beetje olie door de scrub zit was het ook niet nodig om me achteraf nog in te smeren. Ideaal!

De grote fles van Treacle Moon is ook leeg. Gaat lang mee, zo’n megafles! Ik vind de geur echt geweldig: lekker fris en fruitig! Wel is de dop erg stevig en moet je even wat moeite doen om hem open te krijgen. Fijn als je hem meeneemt op reis, minder fijn in je eigen badkamer.

De shampoo van Love Beauty & Planet gebruik ik vaker en ik ben er helemaal weg van. De kokosvariant ruikt heerlijk, schuimt als een malle en maakt mijn haar lekker schoon en fris. Deze blijft nog even!

Voor het gezicht: oogcreme en essence

Beauty Trash Januari 2019 - Gezicht

De Sea Buckthorne Eye Cream van Ilse Jacobsen was mijn allereerste oogcreme, en wat beviel hij goed! Toegegeven, ik vind het wel wat gedoe om een aparte creme rondom je ogen in je huid te moeten ‘kloppen’, maar het resultaat was dan wel weer erg fijn. Het heeft mij in ieder geval zo ver gekregen dat ik vaker oogcremes ga gebruiken – en dat treft, want de volgende vond ik alweer in de Bluxbox van afgelopen kerst.

De essence van Erno Lazlo lag al een tijdje op mij te wachten. Eerlijk gezegd weet ik ook niet zo goed wat ik met een essence moest. Deze heb ik gebruikt na het reinigen en voor de verzorging. Soms in combinatie met een toner, en soms ook weer niet. Hij voelt wel lekker fris en schoon, maar ik heb echt geen idee of het iets toevoegt.

Clay Mask van Caudalie

Beauty Trash Januari 2019 - Masker

Neeeeee niet mijn kleimasker van Caudalie! Ook deze kreeg ik in de Limited Edition Caudalie Box van Look Fantastic – en hij was ook echt fantastic. Dit masker was mijn geheime wapen: hij maakte mijn huid geweldig schoon, bestreed pukkeltjes en liet alles superzacht en glad achter. Zoooo jammer dat hij op is! Ik ben nog even benieuwd naar het masker van Sand & Sky dat ik nu ga proberen, maar dit is zeker een blijvertje. De complete review vind je hier!

Reiniging: cleanser, micellair water en toner

Wauw, mijn toner is op! Wat ging deze fles van The Body Shop lang mee. Stiekem vind ik het toch een beetje jammer, dit spul heb ik zo lang gebruikt! En ik vind hem nog steeds lekker fris en zacht. Maar inmiddels heb ik zo veel verschillende spullen om uit te proberen dat ik deze toch even laat voor wat het is.

Beauty Trash Januari 2019 - Reiniging

De makeup remover van Nivea vond ik ook heel fijn. En dat treft, want in de goodiebag die ik laatst bij Bluxbox kocht zit er nog eentje! Hij voelt lekker fris en maakt goed schoon, en dat is alles wat ik wil van een makeup remover. De complete review vind je hier!

Tenslotte ging er een kleine proefverpakking cleanser doorheen van Laroche. Ik kreeg hem cadeau bij mijn bestelling via Look Fantastic. Leuk om een keertje uit te proberen, maar eigenlijk is de verpakking te klein om er echt iets zinnigs over te kunnen zeggen. Behalve dan dat ‘ie heel neutraal ruikt.

En dat was alles wat er de afgelopen maand weer doorheen is gegaan! Het valt eigenlijk best mee – alleen het masker van Caudalie vind ik echt heel jammer. Die komt zeker nog een keertje terug!

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: