Persoonlijke verhalen

Gelukkig nieuwjaar! – Huid ’n Haar in 2019

1 januari 2019
Nieuwjaar-Vuurwerk

Yes, de eerste dag van 2019! Heerlijk vind ik dat, zo’n heel leeg, schoon en fris nieuw jaar. Waar alles nog open ligt en je kan dromen over alles wat je dit jaar gaat doen en beleven en bereiken. Zo gaaf!

Zelf zit ik altijd barstensvol nieuwe ideeën en goede voornemens op die eerste dag. En omdat ik ook echt wat wil doen ga ik jullie, lieve lezers, een beetje gebruiken als stok achter de deur. Zodat ik mezelf en jullie niet teleurstel. Dit gebeurt er dit jaar op Huid ’n Haar.

Time to get serious!

Nieuwjaar_Champagne

In december had Huid ’n Haar voor het eerst meer dan 1.000 lezers in de maand. Wauw! Okee, het begon als een hobby, maar dan wordt het toch tijd om serieus aan de slag te gaan met je blog. Vind ik dan.

Allereerst de naam. Huid ’n Haar. Want mijn webadres mist de tussen-e. Expres, want dat domein was al weg. Tijd om mijn blog dus ook zo te noemen zodat het opzoeken van de webstek niet verwarrend wordt. Dat vraagt om (eindelijk) een mooi logo en een goede web-layout. Verbouwing op de website dus!

Regelmatig bloggen

De vaste bezoekers hebben vast gemerkt dat er eind vorig jaar een beetje de klad in kwam. Mijn baan werd even erg druk, de feestdagen zaten ertussen en ik kreeg nog een flinke griep als bonus… het liep allemaal even niet zoals ik wilde.

Dit jaar gaat me dat niet meer gebeuren! Okee, ik ben voorzichtig geweest en wil vier keer per week een nieuwe blog online zetten – dat is dus niet meer elke dag, maar wel om de dag. En daarvoor heb ik een schema gemaakt zodat ik ook wat vooruit kan werken. Als ik dan een keertje ziek ben of met pasen eieren ga zoeken met mijn kleine nichtje, hebben jullie daar in ieder geval geen last van.

English, please!

Okee, mijn blognaam leent zich er misschien niet zo voor, maar ik doe het toch. Huid ’n Haar is er nu ook in het Engels! Nog niet alle oude blogs zijn vertaald (daar werk ik nog aan) maar alle nieuwe blogs verschijnen ook in het Engels.

Dat betekent ook dat mijn social media tweetalig wordt. Ik ben nog even aan het puzzelen hoe ik dat ga doen, maar het zou natuurlijk wel zo leuk zijn als mijn Engelstalige lezers ook mee kunnen genieten!

Meer unboxings

Goodiebox van December

De best gelezen artikelen op mijn blog zijn de unboxings. En toegegeven, die vind ik zelf ook het allerleukst om te doen. De laatste tijd heb ik weer wat nieuwe boxen ontdekt die internationaal verzonden worden en die dus ook leuk zijn om een keertje uit te proberen.

Dus binnenkort ook wat minder bekende, grappige of maffe beautyboxen te vinden op Huid ’n Haar.

Wat wil jij graag zien?

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Heb je dingen waar jij benieuwd naar bent, die je graag zou willen zien of lezen op Huid ’n Haar?

Blijf dan niet stil zitten maar kruip even in de commentbox hieronder! Laat me weten wat jou bezighoudt op beautygebied en wat je graag op Huid ’n Haar terug wilt zien!

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: