Persoonlijke verhalen

Fotolog week 43: werk, wintertijd en een pakketje

30 oktober 2018
Fotolog week 43 - Banner

De afgelopen week vloog weer voorbij! Natuurlijk was er werk (deze week voor de afwisseling eens wel blij mee), kwam er een pakje met nieuwe beautyspulletjes binnen, leer ik een hoop over bloggen en kom ik ondanks de wintertijd toch tijd tekort om alles te doen wat ik wilde doen. Klinkt bekend?

Maandag en dinsdag: go with the flow
Fotolog week 43 - Stenen

Maandag en dinsdag zijn werkdagen, dus eigenlijk niet heel veel zinnigs te melden. Mijn lief was maandag vrij – nouja, van het werk dan. Onze overbuurman is een nieuwe oprit aan het maken en vroeg of wij de oude klinkers konden gebruiken. Yes, please! We wonen hier nog niet zo lang en onze tuin is nog heel rommelig. We wilden al een tijd de oprit verplaatsen! De arme schat is dus de hele maandag in de weer geweest met het sjouwen van al die zware stenen… en er ligt nog meer!

Dinsdag heb ik de avond voor mezelf, kijk ik een filmpje en test ik een peel-off masker uit. 

Woensdag: Blogtime!
Fotolog week 43 - Handwasje
Even snel een handwasje tussendoor…

Yes, mijn blogwoensdag. Eindelijk weer even goed de tijd nemen voor mijn blog! Ik ben een e-book aan het lezen over de blogging basics en hoop op weer nieuwe ideeën en inspiratie over hoe ik dingen anders en beter kan doen. Ik schrijf nieuwe artikelen voor deze week (ik loop nog steeds een beetje achter) en probeer mijn oudere posts te verbeteren met alle nieuwe ideeën uit het boek.

’s Middags komt mijn moeder gezellig even op de koffie en kletsen we bij. Ik heb haar al een tijd niet gezien dus superleuk, en ik ben meteen weer op de hoogte van alle familienieuwtjes!

Donderdag en vrijdag: lekker gewerkt

Je zult het mij niet vaak horen zeggen, maar deze twee waren echt fijne werkdagen. Genoeg te doen op donderdag en vrijdag is sowieso mijn favoriete werkdag. Dat is de dag dat ik me voor mijn werk bezig mag houden met websites, nieuwsbrieven, social media en alles daar omheen. Super vind ik dat! Daarbij is vrijdag de dag dat ik niet bij mijn opdrachtgever zit maar bij mijn eigen collega’s op een ander kantoor. Zo veel creatieve energie daar!

Verder krijg ik een blij mailtje van Goodiebox dat ik inmiddels twee mensen heb aangemeld! Yes, bedankt voor het gebruiken van de link op mijn websites ladies! Dat betekent dat ik een mooi nagelverzorgingssetje van Goodiebox krijg – en weer meer dingen heb om over te bloggen. Blij mee!

Zaterdag: lekker lui

Mijn lief moet zaterdagmorgen werken, de arme schat. Ik maak van de tijd gebruik door verder te studeren op mijn e-book. Er zijn nog zo veel dingen te doen dat ik er soms draaierig van word! Dit soort ochtenden zijn dan wel fijn om even rustig bij te lezen en wat extra acties voor mijn blog neer te zetten. Zo is hij nu weer wat beter beschermd en heb ik geleerd hoe ik rich pins op Pinterest kan maken.

Verder doen we op ons gemakje boodschappen en krijg ik een pakketje van Coco en Eve binnen: het haarmasker dat ik had besteld! Zo leuk! Ik kan nu al niet wachten om het uit te proberen.

Zondag: nog zo veel te doen!
Fotolog week 43 - Mistige Ochtend
Het wordt weer koud ’s nachts… en mistig ’s morgens

Jeetje, wat gaat de week snel. Morgen begint de nieuwe week en ik wil nog zo veel doen! De blogposts voor de komende dagen zijn nog niet af, ik wil nog even verder klussen in de badkamer, er staan nog een hoop appels te wachten om appelmoes te worden en dan zijn er ook nog de gewone huishoud-dingen… ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen! En dus zit ik op de bank, blogs te schrijven. Erg he! Gelukkig is de wintertijd ingegaan en heb ik een uurtje extra vandaag.

Volgende week is er weer een avond training maar blijft het verder gelukkig rustig. Hopelijk krijg ik dan weer wat meer gedaan! 

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: