Persoonlijke verhalen

Fijne feestdagen!

26 december 2018
Fijne feestdagen - Banner

Fashionably late natuurlijk, maar toch. Ik hoop dat jullie allemaal een hele mooie, feestelijke, gezellige en liefdevolle eerste kerstdag hebben gehad! Helaas ben ikzelf een beetje grieperig en nu nog schor op de koop toe, dus kerstliedjes zingen zit er niet in… maar natuurlijk laat ik me de kerstsfeer ook niet ontnemen. Fijne feestdagen allemaal!

Familie en vrienden

Traditioneel staat bij ons kerst in het teken van samenzijn met de familie. Mijn ouders zijn gescheiden en ik ben getrouwd, en dat betekent dat we drie stel ouders hebben – en slechts twee kerstdagen. Dat lossen we op door op kerstavond nog ergens langs te gaan, of de jaarwisseling ergens anders te vieren. Lukt prima!

Voorafgaand aan kerst staat een weekend met de vriendengroep, waarmee we midwinter vieren. Heel gezellig om iedereen weer te zien en even bij te kletsen, ook met de vrienden die wat verder weg wonen.

Kerstnagels

Fijne feestdagen - kerstnagels

Normaal gesproken had ik jullie dus ook nog mijn kerstlooks laten zien, maar terwijl ik dit schrijf zit ik dus onder een stapel dekens en kussens met twee aspirines en een kopje thee met honing.

Wel heb ik nog wat plaatjes gemaakt van de looks van gisteren (toen ik me nog ietsje beter voelde). Natuurlijk heb ik gezorgd voor een feestelijk lakje op mijn nagels. Niet in traditionele kerstkleuren, maar een neutrale nude met een glittertje op de ringvinger. De nude is een lakje van Glossworks in de kleur Tanfasic Nude. Het glittertje is van Pretty Woman in de kleur No Selfie Control.
Staat mooi bij elkaar!

Kerst-ooglook

Tja, ik heb een poging gedaan, maar ik blijf nogal slecht in het fotograferen van mijn eigen ogen. Toch eens iets slims op bedenken!

Anyway, mijn ooglook heb ik voor kerst net iets zwaarder aangezet dan ik normaal gesproken zou doen, maar is ook nog redelijk neutraal.

Fijne feestdagen - kerst ooglook

Allereerst zit er natuurlijk een beetje primer op van Catrice. Vervolgens ben ik met mijn Naked palette van Urban Decay aan de slag gegaan. Ik heb een beetje van de lichtste kleur, Virgin, aangebracht op het bewegende deel van mijn oogleden. In de crease zit Buck, een donkere, matte nude kleur. Daar heb ik de glimmende oogschaduw overheen gedaan: de lichte shimmer van Sidecar aan de binnenkant, een stipje van de veel donkerdere Hustle aan de buitenkant. En om het af te maken een stipje inktzwarte Creep in de buitenste ooghoek. Even blenden geeft dat de kleuren mooi in elkaar overlopen en het zwart niet zo hard overkomt.

Ik heb het afgemaakt met een klein beetje highligting van de Strobing Pencil van Lord & Berry en een streepje liquid eyeliner van Eyeko. De mascara is van Rituals.

Voor vandaag houd ik me maar gewoon rustig… en blijf ik veel thee met honing drinken. Hoe ziet jullie tweede kerstdag eruit?

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: