Make-up

Review: Strobing Pencil van Lord & Berry

15 september 2018
Strobing Pencil Lord&Berry_Banner
Strobing Pencil Lord&Berry

Ik heb even moeten puzzelen voor ik dit potloodje uit de Look Fantastic Box begreep, maar inmiddels is deze Strobing Pencil van Lord & Berry een van mijn favorieten. Je kunt hem eigenlijk overal voor gebruiken: als oogpotloodje, highlight in je oogschaduw, of voor een beetje extra glans waar je maar wilt.

Het merk

Op de website van Lord & Berry is het even zoeken naar informatie over het merk zelf, maar heb ik het uiteindelijk gevonden. Lord & Berry klinkt heel Brits, maar is eigenlijk geboren in Milaan, de modestad van de wereld. En dat is ook waar dit merk op inzet: mode, mode, mode! Alle make-up die ze maken is dus niet alleen handig voor op de werkdag, maar is vooral ook elegant en fashionable. 

Het product

De Strobing Pencil lijkt heel subtiel als je hem op je hand even swatcht… en dat is hij ook! Wat er vanaf komt is een subtiele, lichte shimmer die je zo als oogpotloodje kunt gebruiken of als aanvulling op je oogschaduw. 

Het gebruik

Het potloodje is vrij hard, dus je kunt er een nauwkeurig lijntje mee zetten. Wel laat hij zit goed uitwrijven als je hem het opgebracht, dus ook prima voor een subtiele glans als je hem een beetje smudget naderhand. 

Een heel veelzijdig potloodje dus, dat je eigenlijk voor alles wat een beetje extra glans nodig heeft kunt gebruiken. 

Dit vind ik ervan

Deze Strobing Pencil van Lord & Berry doet de filosofie van het merk zeker eer aan! Hij is heel gemakkelijk in het gebruik, je kunt hem voor meerdere dingen gebruiken en het resultaat is subtiel maar zeker glamorous. 

Zelf houd ik niet zo van hele felle make-up, ik ben meer een naturel-meisje. Deze past dan ook geweldig in mijn collectie en ik ben er erg blij mee!  

Strobing Pencil Lord&Berry_Banner

1 Comment

  • Reply Unboxing: de Look Fantastic Box van februari - Huid en Haar 21 februari 2019 at 10:20 am

    […] lippotlood van een heel fijn merk! Lord & Berry heb ik al vaker mogen krijgen in beautyboxen en is altijd goed bevallen. Ik kreeg hem in de kleur […]

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: