Make-up

Review: Liquid Foil I-Radiance van Studio 10

15 oktober 2018
Studio 10 Banner
Studio 10 Liquid Foil

Deze vloeibare oogschaduw kreeg ik alweer een tijdje geleden in de Look Fantastic Box. Zelf ben ik geen grote fan van glitters (ze zitten vaak overal, behalve waar ze horen te zitten), maar ik heb hem met een feestje toch maar uitgeprobeerd. 

Het merk

Persoonlijk had ik nog nooit van Studio 10 gehoord. Tijd om even het internet op te duiken! Op de website van Studio 10 Cosmetics vind ik veel meer dan alleen een oogschaduw: er staat een complete missie op! En die is voor vrouwen die geen 18 meer zijn (yes! Hallo, doelgroep!) maar nog wel volop willen shinen. En daarvoor verzorging en make-up zoeken die het goed doet op elke huid. De jonge en de oude.

Het product

Toen ik deze vloeibare oogschaduw uit de box pakte dacht ik eerst dat het een lipgloss was. Met glitters, natuurlijk! Soms ben ik ook echt een kip… Maargoed, dat was snel rechtgezet. Het is een net flesje met een applicator die er dus hetzelfde uitziet als die van een lipgloss. En ondanks dat ik niet zo van de glitters ben, heb ik hem toch even geprobeerd.

Het gebruik
Studio 10 Liquid Foil - Swatch
Swatched! Mooie glitters, niet too much

Tja… ik weet nog niet zo goed wat ik moet vinden van vloeibare oogschaduw. Er zijn mensen die erbij zweren, maar als ik deze aanbreng voelt het toch wat plakkerig aan op mijn oogleden. En met mijn ogen, die wat last hebben van overhangende oogleden, is dat toch niet helemaal prettig. Waar gaan die glitters allemaal heen…?

Dat laatste blijkt mee te vallen, ze blijven keurig op mijn oogleden plakken. Wel is er verder niet heel veel kleur aan de oogschaduw, het zijn vooral de glitters die je ziet. Als ‘losse’ oogschaduw is hij dus (behalve de glitters) niet zo erg opvallend. Misschien dat hij het beter doet over een oogschaduw heen, maar dan loop je wel weer het risico dat je eerste laagje oogschaduw gaat schuiven doordat deze vloeibaar is.

Dit vind ik ervan

Vloeibare oogschaduw, of in ieder geval deze vloeibare oogschaduw, is voor mij nog redelijk nieuw. Meestal gebruik ik een poeder, dus ik moet wel even wennen aan dat vloeibare gevoel op mijn oogleden. Zoals ik al zei zijn glitters niet echt mijn ding, ik heb hem dus ook maar een keertje uitgeprobeerd. Hoewel de oogschaduw zelf niet zo veel kleur heeft, blijven de glitters boven verwachting wel netjes op hun plek zitten. Ik heb er niet eentje op mijn wangen (of ergens anders) teruggevonden. Knap!

Verder zou ik deze denk ik combineren met een leuk kleurtje zodat hij er echt uitspringt. Leuk voor een feestje.

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: