Make-up

Review: Hydro Liquid Shadow van Lasplash

24 september 2018
Vloeibare oogschaduw Lasplash banner

Deze aangename verrassing zat in de Goodiebox van afgelopen maand: een vloeibare oogschaduw van Lasplash. Zo op het eerste gezicht vond ik hem erg fel, maar na een paar keer proberen vind ik hem toch wel erg mooi. 

Het merk

Ik had dus echt nog nooit van Lasplash gehoord… tijd voor een beetje onderzoek! Op de website wordt ik gelijk helemaal blij. Het is bijna oktober en Lasplash is al volop in de classic horror-sferen! De website heeft een hoog cult-gehalte en dat vind ik sowieso erg gaaf. 

Helaas is de ‘over ons’ pagina wel een beetje karig en erg zakelijk. En het bovenste plaatje laadt niet. Blijkbaar was deze pagina niet zo belangrijk voor ze… het enige wat ik eruit kan halen is dat ze beter willen zijn dan andere cosmeticemamerken, en dat ze cruelty-free makeup verkopen. Maar verder niets… Lasplash, gemiste kans!

Het product

Gelukkig is de vloeibare oogschaduw die ik van hen kreeg wel een fijn product. Hij lijkt op de hand erg fel, maar op de oogleden valt het erg mee. En hij glimt en glanst heel mooi. 

Het gebruik

Tja, ik weet nog steeds niet goed wat ik moet vinden van vloeibare oogschaduw. Het voelt een beetje plakkerig aan als je het opbrengt en ik kan niet goed zien of ik geen plekjes ben vergeten (is dat erg, eigenlijk?). 

Maar deze oogschaduw is wel heel vast! Als hij eenmaal droog is, zit het als een huis. Ik moet er flink moeite voor doen om dit weer van mijn hand af te halen – wrijven alleen helpt niet. Groot pluspunt voor de vloeibare oogschaduw van Lasplash. 

Dit vind ik ervan

Ondanks dat het een beetje raar voelt om vloeibare oogschaduw op je oogleden te smeren, vind ik dit toch een blijvertje. Deze oogschaduw van Lasplash blijft erg goed zitten en heeft ook een mooie kleur. Goed gekozen van Goodiebox! 

1 Comment

  • Reply Twee snelle routines voor dagelijks reinigen - Huid en Haar 27 november 2018 at 1:17 pm

    […] 3: Make-upOp dat schone gezicht gaat een klein beetje make-up: op dit moment kies ik tussen de vloeibare oogschaduw van Lasplash of de Duo Eyeshadow van Mesauda Milano. Een beetje mascara erbij en na ongeveer 10 minuten ben ik […]

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: