Make-up

Review: Eye Do Liquid Eyeliner van Eyeko

27 mei 2018

Misschien is het een beetje oneerlijk, maar deze eyeliner uit de Look Fantastic Box van mei heb ik aan de ultieme test onderworpen. Een hele dag bruiloft, op een dag dat het niet koeler dan 30 graden is geweest. Lees: de nachtmerrie voor alle make-up.

Wisten wij veel dat het zo warm zou worden! Gelukkig had ik nog wel wat zomerjurkjes gescoord die ook prima konden voor een feestje. Maar met zulke tropische hitte is make-up echt een uitdaging. Daarom heb ik primers, bronzers en poeders achterwege gelaten (die worden toch alleen maar plakkerig) en heb ik alleen wat oogmake-up en een beetje lipgloss gebruikt. De grote vraag was natuurlijk: wat gaat die nieuwe eyeliner van Eyeko doen?

Ik kan je vertellen dat die eyeliner het enige is geweest dat wel bleef zitten. Mijn oogschaduw en mascara (van Rituals) konden de hitte en de lange dag niet goed aan en moesten onder mijn ogen weggeveegd en bijgewerkt worden. Maar de eyeliner zat als een huis en kwam pas met een doekje met make-up remover  diep in de nacht van mijn ogen af. Chapeau, Eyeko!

Deze eyeliner wordt daarmee meteen ook mijn favoriet – niet alleen omdat ie zo enorm goed blijft zitten, maar ook omdat hij zo gemakkelijk is in het gebruik. Ik heb niet de meest vaste handen en de vorm van mijn ogen is zo dat ik eigenlijk alleen een dun lijntje langs de wimperrand kan gebruiken. Maar zelfs mij is het gelukt om een mooi dun lijntje te zetten dat niet al te bibberig was en in combinatie met mijn mascara er heel feestelijk uit zag.

Zoals gezegd blijft hij dus enorm goed zitten! Niets krijgt deze eyeliner van zijn plaats. Hij is strak en hij blijft strak. Dat maakt hem minder geschikt voor een smudgy look, maar perfect voor dat strakke, dunne lijntje of die cateye.

Ik ben fan!

1 Comment

  • Reply Unboxing: de Look Fantastic Box van oktober! - Huid en Haar 27 november 2018 at 1:20 pm

    […] op de achterkant van het boekje. Gaaf product, maar in een eerdere Look Fantastic Box kreeg ik deze Eye Do van Eyeko die al tussen mijn favorieten is beland en nog lang niet op is! Daar komt ook weer iets dubbels aan […]

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: