Make-up

Review: Clarendon Street van Nails Inc.

8 oktober 2018
Nails Inc. Clarendon Street - Banner
Nails Inc. Clarendon Street

Dit lieve kleurtje is Clarendon Street van Nails Inc., en zat in de Goodiebox van de afgelopen maand. Zo schattig! Ik heb dan ook niet lang gewacht met testen en hem meteen de zaterdag erop gebruikt.

Over Nails Inc.

Nails Inc. klinkt alsof het een nagelmerk is, maar toen ik de website opende kwam ik erachter dat ik dit merk ook ken van de Glazin Over Lipgloss die een tijdje geleden in de Look Fantastic Box zat. Ze doen dus meer dan alleen nagels!

De naam is er inderdaad wel omdat Nails Inc. is begonnen als merk voor nagels, en is begonnen als merk voor de eerste luxe nagelsalon in de UK. De producten verspreidden zich snel en pas vorig jaar (2017) zijn de niet-nagelproducten toegevoegd aan het merk onder de naam INC.redible. Beide merken zijn cruelty free.

Clarendon Street

Nails Inc Clarendon Street

Dit lieve kleurtje kun je toch niet weerstaan? Ik niet in ieder geval. Gelukkig deze keer eens geen knalkleur in de Goodiebox, maar een zacht pasteltintje dat zelfs op goedkeuring van mijn (niet zo make-upgezinde) lief kon rekenen. Ook het flesje ziet er mooi uit, strak vormgegeven en met een grote dop.

Het gebruik

Deze keer heb ik het testen wat grondiger aangepakt en heb ik gezorgd voor een goede base (Ridge Filling Base Coat van Herome) en een goede topcoat (Color Therapy Topcoat van Sally Hansen). Het nagellakje van Nails Inc. dekt in twee laagjes mooi af.

Wel kreeg ik tijdens het lakken iets meer problemen met die grote dop. Die houdt namelijk niet zo prettig en gemakkelijk vast als een smallere, kleine dop. Maar al met al wat het goed te doen. De lak droogt gelukkig vrij snel.

Dit vind ik ervan

Volgens mij heb ik het in dit artikel al een paar keer gezegd, maar ik vind dit echt een heel lief kleurtje van Nails Inc. Deze smeer ik met liefde op mijn nagels! 

2 Comments

 • Reply Unboxing: de Goodiebox van oktober! - Huid en Haar 18 oktober 2018 at 11:19 am

  […] met wit/roze zijkantjes. Superleuk en wat een lief kleurtje! Doet mij een beetje denken aan het roze nagellakje dat vorige maand in de box […]

 • Reply Beauty Buys: dit kocht ik in oktober - Huid en Haar 1 november 2018 at 6:54 am

  […] de Goodiebox heb ik inmiddels al twee keer een nagellakje gekregen. Hartstikke leuk, maar ze blijven niet zo goed zitten zonder basis en topcoat. En je moet […]

 • Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: