Make-up

Argan Oil Blush van Paese Cosmetics: blush als oogschaduw?

22 juli 2018
Blush

Blush als oogschaduw - Paese CosmeticsOkee, ik moet jullie iets bekennen. Ik misbruik mijn makeup wel eens. Zo gebruik ik blush als oogschaduw, lipstick of lipgloss als blush en oogpotlood op mijn lippen (of lippotlood op mijn ogen). Zonde misschien, maar soms wel zo handig. Deze blush van Paese cosmetics kan dus ook oogschaduw zijn. 

De blush zelf is van een Pools merk, zo aan het doosje te zien. Ik kreeg hem in de Goodiebox van juni en het is een lief, perzikroze kleurtje met een klein beetje shimmer. Aangezien ik niet zo van glitter en glimmer op mijn wangen houd maar wel (alweer) een bruiloft had, heb ik hem getest als oogschaduw. Niet helemaal eerlijk natuurlijk omdat hij daar niet voor is bedoeld, maar het geeft wel een mooie indruk van de kleur en het gebruik. En gelukkig ben ik niet de enige: ook de dames van LiveLifeGorgeous gebruiken graag producten dubbel!

Paese-oogschaduwVoordat ik de blush heb gebruikt, heb ik mijn oogleden eerst voorzien van wat primer, zodat er minder oogschaduw in de plooitjes terecht komt. Dat scheelt hopelijk weer wat bijwerken. Daarna heb ik een heel dun lijntje eyeliner net boven mijn wimperlijn gezet. Aangezien mijn oogleden wat hangen verder niets fancy, want dat zie je toch niet. Daarna de blush als oogschaduw en dat gaf een mooi zomers en lief effect. De blush laat zich goed uitblenden (wat voor een blush eigenlijk nog handiger is dan voor een oogschaduw) en geeft een mooie, zachte kleur. Als je de blush als oogschaduw gebruikt betekent dat wel dat je iets meer moet gebruiken voor een wat sterker en zichtbaarder effect. Een beetje mascara maakt het helemaal af.

Alles bij elkaar een mooie kleur en een product dat prettig is in het gebruik. Ook als je stiekem een blush als oogschaduw hebt gebruikt een mooi en zomers effect. En dat glimmertje valt eigenlijk best mee! Je ziet er in ieder geval niet zo heel veel van, dus misschien moet ik hem ook op mijn wangen eens een kans geven.

SaveSave

SaveSave

1 Comment

  • Reply Makeup multitaskers - Huid en Haar 14 oktober 2018 at 11:47 am

    […] vaak doe is mijn blusher misbruiken als oogschaduw. Een tijdje geleden kreeg ik deze mooie zachte blush van Paese in mijn beautybox. Een lief kleurtje, maar ik gebruik normaal gesproken niet zo veel blush. Deze […]

  • Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    %d bloggers liken dit: