Bloglife

Vragen op vrijdag: wat gebruik je als je even niets te testen hebt?

5 oktober 2018
Opgemaakt September Banner
Opgemaakt September - Alles

In al die beautyboxen waaruit ik allerlei producten probeer, zitten heel veel verschillende dingen. Het komt dus wel eens voor dat ik even geen nieuwe cleanser, dagcreme of doucheschuim te testen heb. En wat gebruik ik dan? 

Tja, eigenlijk is dat stiekem vragen naar wat mijn favorieten zijn… die dingen die ik zelf blijf gebruiken als er even niets te testen valt. Toch?

Er zijn een aantal producten waar ik eigenlijk al heel lang fan van ben. Maar door al dat testen komen er ook regelmatig nieuwe producten bij in mijn dagelijkse verzorging. 

Eentje die ik al heel lang gebruik zijn de producten van Rituals. Mensen die mijn berichten wat vaker lezen hebben mij vast al een keer horen jubelen over de fijne geuren en het luxe gevoel. En dat vind ik nog steeds. Ik douche nog steeds heel graag met een fijne foam van Rituals, of neem de body scrub een keertje mee in de douche. Heerlijk!

Het enige andere wat ik echt steeds weer koop is mijn tandpasta. De mijne is van Sensodyne en beschermt niet alleen mijn tanden, maar voelt ook gewoon lekker fris. 

Verder ben ik eigenlijk niet heel merkvast. Ook in het dagelijks leven probeer ik graag nieuwe dingen uit en verander ik dus regelmatig van shampoo, make-up remover of hairspray. 

First Aid Beauty Face Cleanser

Na een halfjaar testen zijn er ook een aantal nieuwere producten in mijn routine bijgekomen. De dagcreme van Nuxe bijvoorbeeld, die ik kreeg in de Look Fantastic Box, wil ik niet meer kwijt. Dus bij geen nieuwe crèmes om te testen grijp ik met liefde terug op mijn eerste beautybox-liefde. Ook de facewash van First Aid Beauty heeft een plekje weten te veroveren en blijft een heel fijn product om te gebruiken.

De meeste producten gebruik ik tijdelijk en worden dus als ze leeg zijn weer vervangen door iets van een ander merk. Ook de producten die ik niet vanuit een beautybox krijg en gewoon voor de dagelijkse verzorging zelf moet kopen. 

Niet echt een duidelijk antwoord he? Voor het gemak heb ik mijn favorieten  op de homepages aan de rechterkant op een rijtje gezet. Een top 5 van wat ik op dit moment het mooist, fijnst of leukst vindt om te gebruiken. En die verandert dus ook regelmatig. Verder vind je op mijn blog regelmatig een artikeltje over de dingen die ik op dat moment gebruik (en hoe dan). 

Wat zijn jouw favorieten op dit moment? 

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: