Bloglife

Shoplog Arnhem: retail therapy!

4 juli 2018

Arnhem Binnenstad

Tja, gisteren dus even geen me-time. Elk kwartaal is er een grote teamvergadering op het werk en gaan we aansluitend een hapje eten met zijn allen. Supergezellig! …maar dus geen review deze week. En om het nog erger te maken: vandaag had de Look Fantastic Box binnen moeten komen. 

Had, ja. Want ik had helaas al afgesproken met mijn contactlenzenspecialist in Arnhem, precies op het bezorgmoment! Balen… Hopelijk komt het morgen goed. Ik ben supernieuwsgierig! Anyway, om het goed te maken ben ik op shoptocht geweest in een van mijn favoriete steden: Arnhem!

Kapsel

Ik heb er jaren gewoond en vind het nog steeds supergezellig in de binnenstad. Een tochtje van mijn afgelegen plekje naar de stad wordt dus al snel een shopping day! En, omdat het echt al tijden moest, ben ik ook meteen bij mijn favoriete kapper binnengelopen voor een opgefrist kapsel. Yes, dat werd tijd! Niet dat er heel veel is veranderd, alleen de dode puntjes eruit en wat laagjes erin aan de voorkant. Dat scheelt weer iets in de blonde hippie-look.

Hartley'sVerder ben ik nog even door de binnenstad gewandeld – zo gezellig! Uiteraard heb ik een stop gemaakt bij mijn favoriete winkel: Rituals! Deze keer alleen geen verzorgingsproducten of makeup gekocht, maar een mooi vestje met een halflange mouw. Ik heb ze ook met lange mouwen en ze zitten echt lekker!

Shoplog - HartleysEen andere leuke winkel is Harley’s, met allerlei typisch Engelse producten. Ook van binnen is het op Engelse
wijze knus en kneuterig en ze hebben zooooo veel keuze in thee! Ik kon het weer niet laten en heb er twee meegenomen: een citroen en hibiscus van Celestial Seasonings (aanrader voor zelfgemaakte ijsthee!) en een jasmijn en rozen. Met natuurlijk iets te snoepen erbij!

Tenslotte ben ik nog even wereldverantwoord in de WAAR gedoken: een soort wereldwinkel vol mooie spulletjes Shoplog - WAARdie fair trade, ecologisch verantwoord en slaafvrij zijn. Voor een betere wereld dus! Bij de aankoop van een nieuwe Dopper (zo handig!) kreeg ik er een grote reep Tony’s Chocolonely bij. Daar word je toch blij van!

Ik mis nog steeds mijn pakketje, maar een dagje lekker shoppen en toch nog wat me-time bij de kapper maken een hoop goed. Hopelijk morgen een unboxing voor jullie!

SaveSave

SaveSave

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: