Bloglife

Mijn week: warm, gesloten A12 en een nieuwe laptop

3 augustus 2018

WeekendHeehoi, ik dacht dat jullie het misschien ook leuk zouden vinden om naast alle beauty wat meer over mijn leven te lezen. Niet dat dat zo bijzonder is hoor, maar toch. Een beetje afwisseling op een blog doet wonderen voor het leesplezier, toch?

In De Bilt mag de hittegolf dan officieel zijn gestrand, hier in het oosten van het land is het nog altijd warm, warm, warm. Ja, ook hier is vorige week een goede bui gevallen (yes!) maar na een koele 26 graden op die dag is het hier inmiddels weer ‘gewoon’ 30 graden. Ik hoef deze zomer niet meer naar een tropisch eiland op vakantie!

Ook is deze week de laatste week dat ik relaxed kan thuiswerken. Volgende week begint mijn nieuwe opdracht voor een klant in Doetinchem en mag ik weer op locatie werken. Jammer want geen wasjes meer draaien tussendoor, maar ook weer fijn want nieuwe mensen, nieuwe uitdaging en hopelijk airco!

 

De A12 zit dicht

Okee, het was al aangekondigd, maar de A12 zit tot het einde van dit weekend dicht wegens wegwerkzaamheden. In de zomervakantie, want dan is er minder verkeer. Het enige nare is dat de A12 de enige verbindingsweg is van de A18 richting Arnhem. Ik heb dus geen andere keus.

Afgelopen vrijdag moest ik wel – vrijdag is mijn vaste kantoordag en dan zie ik mijn eigen collega’s ook eens. Het is altijd gezellig en een goed moment om even de brains van je collega’s te picken over dingen waar je zelf wat minder verstand van hebt. Maar ik zal blij zijn als de opstoppingen daar weer verleden tijd zijn!

 

Een nieuwe laptop!
nieuwe laptop

Gelukkig zijn er ook leuke dingen te melden. Zoals: ik heb ein-de-lijk een nieuwe laptop! Na heel lang wikken en wegen en zuinig naar mijn spaarcentjes kijken ben ik uiteindelijk overstag gegaan en heb ik deze fijne Macbook Pro aangeschaft. Een rib uit mijn lijf, maar zooooooo fijn om op te werken! Hij is kilo’s lichter dan mijn oude Packard Bell uit… jeetje, ik weet het niet eens meer. 2011? Anyway, dat ding was ZWAAR. En groot – hij zat in zo’n grote laptoptas met nog meer spullen, snoeren en andere dingen er omheen gepropt. Want zonder snoer kon hij niet zo lang meer, hooguit een uurtje. Daarnaast was ie zo snel te warm dat een update draaien niet meer lukte. Na zeven jaar trouwe dienst mag hij nu met pensioen en ga ik superblij aan de slag op deze nieuwe, lichte en snelle machine!

 

Dit weekend: lekker rustig

Voor dit weekend eindelijk eens geen plannen. De laatste maanden zijn bijna alle weekenden druk bezet, en augustus ziet er niet anders uit. Dus nu nog even de rust pakken voor er weer feestjes, festivals, cursussen en barbecues worden georganiseerd.

Fijn weekend allemaal!

No Comments

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: