Beautyboxen

Unboxing: mijn allereerste Goodiebox!

18 juni 2018
Goodiebox

Allereerste GoodieboxYes! Na een weekendje festivallen kan ik ‘m ophalen bij het postkantoor: mijn allereerste Goodiebox! Vrijwel direct na verzending kreeg ik een berichtje van de Goodiebox dat er een foutief product in zat en dat de juiste zou worden nagestuurd. Beetje jammer, maar gelukkig was ik een weekendje weg en kon ik ze allebei tegelijk afhalen. Dat scheelt weer wachten.

Benieuwd wat ik van Goodiebox heb gekregen!

Allereerst de box zelf: die is namelijk echt superhandig! Het is een klein laatje waar alle spulletjes in zitten. Mooi om je spullen in te bewaren, daar is goed over nagedacht! In de nazending zit niet alleen een vervangend product, maar als goedmakertje ook een mooie lipgloss en iets lekkers. Netje opgelost van Goodiebox!

Okee, in de inhoud:

Allereerst zit er een boekje bij waar alle producten nog eens in staan, met de winkelwaarde erbij. Dat laatste hoeft van mij niet zo… ik snap dat sommige mensen zullen gaan tellen om te zien of ze echt wel waar voor hun geld krijgen, maar ik test mijn producten liever zonder dat ik weet waar ze vandaan komen of wat ze kosten. Dat is alleen achteraf handig als ik iets heb gevonden dat ik vaker wil kopen.

Goodiebox werkt met fullsize producten en heeft er vijf in de box gestopt:Allereerste Goodiebox Inhoud

Hand Sheet Mask van Miqura: zo te zien een Deens merk? De box komt oorspronkelijk ook uit Denemarken, dus dat is geen verrassing. Ik heb nog nooit een handmasker gebruikt en zou dit zelf niet zo snel kopen. Maar wel leuk om eens te proberen.

Argan Oil Blush van Paese Cosmetics: blush in een mooie perzikkleur met een beetje shimmer. Staat vast mooi op mijn inmiddels toch gebruinde huid! Zo te zien aan de achterkant is het een Pools merk. Ik ben benieuwd!

Desert Metals Mascara van Teeez Cosmetics: een zwarte mascara. Handig, maar niet echt exciting. Ben wel benieuwd hoe lang hij mooi blijft op een drukke zomerdag.

Backstage of Top Model Lipstick van Mesauda Milano: deze komt blijkbaar in twee verschillende kleuren voor in de box. In de mijne zat een felroze kleur. Niet echt voor dagelijks gebruik, maar misschien wel leuk voor een feestje.

Face Mask Bluepaint van Comme Deux: het product dat in verkeerde versie in de box zat en nagestuurd is. De oude mag je weggooien, staat op het kaartje. Uiteraard vind ik dat zonde… ik zet er wel even een kruisje op zodat ik weet welke de juiste is en test deze even op mijn hand. Volgens het boekje is deze afgestemd op mijn beauty profiel, dus waarschijnlijk verschilt het per profiel welke je in de box ontvangt.

Extra: Extreme Gloss van Mesauda Milano: bij de nazending van het juiste product van Comme Deux zat ook een extraatje: een lipgloss van hetzelfde merk als de lipstick. Mooi naturel kleurtje dat je iedere dag kunt gebruiken.

Alles bij elkaar ben ik heel blij met de inhoud van mijn allereerste box! Mooie spulletjes, beetje veel make-up misschien, maar dat zal wellicht iets met het thema (Summer Bucket List) te maken hebben. Ik blijf Goodiebox nog even volgen voor meer moois – en uiteraard kun je binnenkort de eerste reviews verwachten.

Zelf een keertje proberen? Stuur mij dan even een berichtje via de contactpagina met je e-mailadres. Ik mag je namelijk je eerste box voor de helft van de prijs aanbieden! Kun je zelf lekker kennismaken met mooie producten zonder dat je meteen de volle mep betaalt. Das fijn, toch?

Have a happy summer!

5 Comments

 • Reply Review: Hand Sheet Mask van Miqura - Huid en Haar 29 juni 2018 at 9:48 pm

  […] het rijk alleen. Prima tijd om eens wat dingen te testen! Vandaag het handmasker van Miqura uit de Goodiebox van deze maand. Ik heb echt nog nooit gehoord van een handmasker, of van dit merk, dus dat belooft […]

 • Reply Unboxing: de Look Fantastic Box van Juli! - Huid en Haar 6 juli 2018 at 11:59 am

  […] een highlighter! Die kan ik goed combineren met de bronzer die ik van Rituals kreeg, en de blush uit de […]

 • Reply Review: Backstage of Top Model Lipstick van Mesauda Milano - Huid en Haar 11 juli 2018 at 12:09 pm

  […] is wel heel erg fel, deze lipstick van Mesauda Milano uit de Goodiebox van juni. Knalroze! En ik ben al niet zo van de lipstick…maar toch heb ik hem geprobeerd. En eerlijk […]

 • Reply Argan Oil Blush van Paese Cosmetics: blush als oogschaduw? - Huid en Haar 22 juli 2018 at 12:03 pm

  […] blush zelf is van een Pools merk, zo aan het doosje te zien. Ik kreeg hem in de Goodiebox van juni en het is een lief, perzikroze kleurtje met een klein beetje shimmer. Aangezien ik niet zo […]

 • Reply Review: Face Mask Bluepaint van Comme Deux - Huid en Haar 1 augustus 2018 at 12:07 pm

  […] mijn allereerste Goodiebox zat deze Face Mask Bluepaint van Comme Deux. Nouja, niet precies deze. De goede versie werd […]

 • Geef een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  %d bloggers liken dit: